ANB QUIN TEMPS ESTEM VIVINT?, JA N’HI-HA PROU!!

EN QUIN TEMPS ESTEM VIVINT?, JA N’HI-HA PROU!!

 

actualitatpolitica.cat

 

 

Apreuats amics i companys, tots nosaltres, tot això que ara malauradament molts de nosaltres estem coneixem, per primera vegada, no és res de nou per totes i tots aquells que ho vàrem viure i patir-ho, amb temps de la posguera i durant el franquisme, però ara que ens tornen a mostrar la contaminació, del nacionalisme més ranci i punyent, espanyol, amb l’afegit d’una extrema dreta del tipus Göhebeliá que ens amenaça’n de nou amb la destrucció total del catalanisme de la nostra cultura i la nostra llengua de la nostra identitat nacional, així com de la supressió del Estat autonòmic, reconvertint-lo de nou amb un centralisme dictatorial i obsolet arreu d’Europa.
Això vol-dir-nos que hem de sortir d’una PUNYETERA VEGADA D’AQUEST SETGE I OFEG DE CATALUNYA, però per poder fer-ho crec que s’ha de combatre el desconeixement, per interessos ho per ignorància, ho fins i tot covardia, amb els plans Göhebelians de Vox, del programa del PSOE, PP. UP, i C’s (residual però encara viu) i degut exclusivament, als seu’s interessos d’aconseguir el fruit del Poder i amb ell, a les seves mans, amagar i obviar el sistema corrupte, econòmic, fiscal, Judicial i, així com poder seguir incrementant el estatus-quo de sempre, els oligopolis, una monarquia absoluta i obsoleta i partidista, per continuar tenir-nos com a esclaus, sota l’Imperi de Castellà.
Tots som coneixedors de com ho hem de fer, amb una pedagogia senzilla, entenedora clara i transparent, de forma política i la més adient, a les circumstàncies de cada moment, informa’n de les raons i les necessitats, dels pros i els contres, del perquè i el com s’ha de fer la construcció d’un nou Estat, amb forma d’una República amb una democràcia plena, participativa i partidista, amb un Govern, i una Presidència, que personalment no tinc cap preferència pel que sigui si ho és, de consens ho encara que vinga de la UNITAT, DE LA MAJORIA, guanyadora al Parlament de CATALUNYA, d’un referèndum pactat, vinculant i respectat, arreu de la UE, i l’ONU, per poder després si el guanya el independentisme, fer la proclamació de la REPÚBLICA CATALANA.
Cal recordar-nos que la primera Declaració Unilateral d’Independència de l’era Moderna, la varen fer 13 colònies angleses als territoris d’ultra mar Americans, de l’IMPERI Més GRAN QUE Mai ha existit a l’UNIVERS”” elL Britànic””. i també assenyalar, que va costar cents de milers de per dues de vides humanes.
I l’any 1947 l’Índia, el segon País més gran amb Població del Món després de la Xina i també cal recordar-nos a tots, les repressions, i la pèrdua de moltes vides humanes, i tot seguit la guerra de secessió del Pakistan (islàmic), de l’Índia hinduista,
La sentència d’any 1910 amb la confirmació de la legalitat de la DUI, per part de KOSOVO, també amb milers de morts, ferits, exiliats, així com una cruel i greu lluita ètnica i religiosa.
Crec que hem de volguer aprendre de les experiències ja viscudes, els darrers temps a Catalunya, per deixar per al moment amb “stand-by”,d’eufemistic nom del Procés, i la inconveniència de fer una DUI, no per la por, ans al contrari, per la raó de la manca de solidaritat i l’ignorància absoluta que ens han mostrat, per part de la UE, així com de l’ONU, motiu per el qual crec encara molt més, que hem de deixar-nos ara de perdre més el temps i esdevenir més efectius, en arranjar la greu situació, laboral, econòmica, d’atenció dels serveis Públics de Pobresa, de Fam i de misèria en benefici d’un 25% de la Ciutadania de Catalunya, com es pot fer, i gestionar tots aquests greuges que está patint la societat catalana, doncs crec que ara més que mai, amb unitat d’objectius, rigorositat i una manera de fer política més adient i eficaç, “som set milions i mig de ciutadans a Catalunya”.
Voldria humilment dir-vos, a totes i tots els set milions i mig de ciutadans catalans, que si qualcú es pot creure, sigui don sigui, ho vingui, don vingui i parli el que parli i que per descomptat, visca amb nosaltres a aquesta terra, que no per callar obeir i votar el continuisme ho bé el tant es men fot, anirem millor, els cal ja entendre, que els temps de “KEEP CALM CATALONIA “ s’ha exhaurit hem de seguir amb civisme, pacíficament i sense cap mena de violència, però això si, amb intel-ligencia, però amb fermesa, coratge, perseverança i constància, discreció, desobeint de manera massiva i eficaç i rigorosa, si realment volem aconseguir emprendre el nostre camí cap a la llibertat i cap a la Construcció de la República Catalana.
Gonçal Bayó i Canut.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s