QUAN LA INJUSTICIA ES FA PATENT I LES LLEIS NO SERVEIXEN, QUE CAL FER?

(Revisat i Publicat de nou el 23/10/2019)

Quan la injustícia es fa patent i les lleis no serveixen, què cal fer?
QUE ÉS LA UE?

 

 

actualitatpolitica.cat

Crec que en utilitzar la intel·ligència, al costat de la constància, per la unitat, i amb la força del poble. I el suport de totes, i tots, i per descomptat, deixant a part els apriorismes dels partits i els seus polítics, aquests estan, i són ho no, sempre votats, pels programes dels seus partits, i ens han de correspondre, a la confiança donada, per als ciutadans en votar per ells, amb la seva responsabilitat absoluta, amb el poder que democràticament els concedeix la sobirania de la ciutadania i sense cap mena de dubte, s’han d’exigir així mateixos, la voluntat per a poder complir-los, si no ho fan, cal descartar-los per sempre de la política del País, no utilitza’n mai la violència, però tampoc no caure de nou en l’engany del fet que ens solucionen els problemes, dialoguen, sense oblidar que per a dialogar, parlar, negociar, consensuar, acordar, etc. és condició “sine-qua-non” que han de ser com mínim dos interlocutors, i sabem molt bé i demostradament, que el regne espanyol, no té ni ha tingut mai, la voluntat de voler dialogar, per a solucionar els problemes.

Per tant com fa pocs dies deia un intel·lectual i il·lustre mestre de les ciències polítiques, En. Ramon Cotarelo, en un escrit seu, (que jo modestament comparteixo, no ens enganyem, ni deixem que ens enganyen més, mai hi haurà ni pacte, ni referèndum d’Autodeterminació, acordat, permès, acceptat i vinculant amb el regne d’Espanya, tan bon punt és el que ens deixen pensar, opinar i decidir, que aquest al nostre proveïment i per al nostre bon ús socialment i políticament?.! LA DESOBEDIÈNCIA!, i quan el Poble utilitza la seva força per a desobeir, no hi ha Estat, ni Govern, ni Forces armades, que ho puguin resistir, ni doblegar, i no tornem a utilitzar una altra vegada les fantasies demagògiques dels contes de Walt Disney.

Perquè NO HI HA UNA Unió Europea, que esdevingui avui per avui, i en forma d’Estat plurinacional, Federal, o Confederal, i malauradament, no n’hi ha, vist el succeït ahir en Estrasburg, amb el dramàtic i vergonyós, joc de les cadires, del poder, amb el poder, i per al poder, j dissortadament, s’intueix que no n’hi haurà, cap membre executiu de la UE que pugui i vulgui accedir a cercar la responsabilitat d’actuar,  a favor dels ciutadans europeus, per al mantra que sempre repeteixen, i ens diuen, són “Assumptes interns dels Estats”, dit això és força evident que seguirà en conseqüència la UE. sent “Un Club d’Estats”, que defensen exclusivament, el Capital, els negocis, la corrupció política, i la total ignorància dels drets dels seus més de cinc-cents milions de ciutadans?

Continuaran obviant els polítics de la UE. l’aplicació incondicional de les lleis de la Unió Europea, (Les TUE)?, en les quals es va legislar sobre Els Drets Fonamentals dels ciutadans de la UE, com la defensa d’una Democràcia plena, els temes Socials, la Sanitat, l’Educació, la Immigració i el Benestar del Poble, que amb la dramàtica imposició d’una política Neo-Liberal, que ens ha portat a tindre els indicis de Pobresa integral més grans coneguts després de la II Guerra Mundial, a Espanya i en gran part de l’Eurozona occidental, per tant reflexionem seriosament, ens podem socialment i humanament permetre el fet de voler defensar la UE. que ara tenim, o fins i tot la que els Estats s’han proposat i acceptat en l’últim moment per culpa de la lluita pel poder, no és per tant que haurem de continuar acceptant i deixa-nos imposar-nos, el fet de donar-nos de nou, als ciutadans de la UE, un nou pas totalment i radicalment, cap endarrere políticament i socialment?, i per aquesta nova submissió del poble, obligats de nou a renunciar per tot allò, que representarà per la ciutadania, aquests quatre anys més que esdevindran,una vegada més, romandre en les mans dels interessos del capital, i els dels Partits polítics, que el capitalisme europeu finança, així com dels Estats que els representen, negant-nos, a tots els ciutadans, la possibilitat d’exigir un futur millor en tots els aspectes, ja que les raons dels Estats es racionalitzen i es pacten, conforme a “les seves raons”, sense tindre en compte, la dels més de cinc-cents milions de ciutadans de la UE.

Perquè vist el succeït en els últims quatre anys en l’Eurozona, i en la nova cúpula triada pels Estats, ens deixen només la DESOBEDIÈNCIA, i més DESOBEDIÈNCIA, fins a la Victòria. Perquè ara, en la meva modesta opinió, ens han mostrat i deixat ben clar, aquell vell adagi, conegut en totes les verdaderes democràcies, que diu, ens assenyala i pregona, “Un HOME UN VOT”,

No els ha preocupat en res, ni per a res, recorden al Sr. Antonio Tajani? (President del Parlament europeu), la qüestió és, de què serveix que tots els ciutadans europeus, vulguin i puguin votar per a triar aquells polítics que ens representaran i defensaran els nostres drets, en el PARLAMENT DE LA UE, ignora’n, i obvia’n la raó, la qual s’han de fer eleccions, com?, doncs, de l’única manera que en democràcia, puguin donar a conèixer, la nostra voluntat política com a ciutadans europeus, i NO LA DELS PARTITS QUE DEFENSEN PRÀCTICAMENT, SOLAMENT ELS INTERESSOS D’ELS ESTATS MEMBRES DE LA UE (els quals no podem votar), però és ben que cert que si ho faran, els seus polítics quan aquests són triats, com els braços de la força i acció del Capitalisme, un sinònim de la Universitat del Feixisme, desgraciadament ben conegut a Europa.

Qui va finançar i donar-los suport, a Hitler, Mussolini, Franco, i amb això al Nazisme, i al Feixisme, que varen deixar al seu pas, per Europa, cents de milions de morts?

Facin Vostès memòria, per favor.

Gonçal Bayó i Canut.

actualitatpolitica.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s