NO TOT ES VALID, LA VIOLÈNCIA GENERA MÉS I MÉS VIOLÈNCIA.

NO TOT ES VALID, LA VIOLÈNCIA, GENERA MÉS I MÉS VIOLÈNCIA.

 

actualitatpolítica.cat

ELS ACTES D’AVUI DE LA GUARDIA CIVIL, ARREU DE CATALUNYA, PER FER-NOS NOTAR, LA SEVA FORÇA HAN MOGUT MILERS DE COMENTARIS, ENVERS A LA INJUSTICIA, EN QUE ÉS MOU EL REGNE D’ESPANYA.

Estimada i benvolguda GRETA; tens moltes amigues i amics, la teva reflexió la podries enviar-la a tots ells, afegint-hi!! No a la violència!!, institucional, unionista, ho independentista, LA VIOLÈNCIA, GENERA MÉS I MÉS VIOLÈNCIA, I el receptor de la violència, sempre esdevé el mateix subjecte, “EL POBLE”; AIXÍ DONCS CAL ANAR PENSANT AMB UNIR i no DIVIDIR ESFORÇOS; ni VOLUNTATS; enfortir les PERSEVERANCES; I fer aixecar el cap, a la CIUTADANIA PER APRENDRE A RESPONDRE DE MANERA PACIFICA; i mostrar-los,rigorosament EL NOSTRE REBUIG A LA Criminalització De l’INDEPENDENTISME; Pacífic I NO VIOLENT; NO ES BO DESPERTAR A LA FERA DEL TERRORISME A CAP INDRET del País, NI TAMPOC Perquè ELS PARTITS UNIONISTES PUGUIN GUANYAR A ESPANYA MÉS VOTANTS I VOTS; CATALUNYA MAI A ESDEVINGUT EL BRESSOL DEL TERRORISME; NO HO S’ERA MAI; PERÒ SÍ QUE L’HEM PATIT DIRECTAMENT A LES NOSTRES LLARS; AMB PERSONES; ENTITATS; POBLES I CIUTATS, no tenim por, però tampoc volem que ens atemoreixen amb fets i actes que no hem fet, ni volem fer, ans al contrari volem diàleg, però no a base de submissió, acotar el cap, i posar-nos de genolls, sinó amb un diàleg obert, i una negociació i constant, política i intel·ligent I DEMOCRÀTICA, no volem ser un nou Sòcrates, per no voler acceptar, la unitat d’Espanya, com eix vertebrador de la nostra submissió i obediència, per la raó de la força, ignorant per la imposició del regne d’Espanya, la força de la raó.
Gonçal Bayó i Canut

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s