LA MEVA MODESTA REFLEXIÓ A UN EXCELENT ESCRIT D’UNA PATRIOTA

LA MEVA MODESTA REFLEXIÓ A UN EXCELENT ESCRIT D’UNA PATRIOTA

 

 

 

Gonçal Bayó i Canut

Permeteu-me fer un extracte d’una reflexió excel·lent i malauradament veritable, que comparteixo en gran part, excepció d’aquestes línies, en el fet que personalment Jo no puc compartir, per una simple raó, amb tots els meus respectes, per la meva admirada amiga, Catalina Valverde, estic ben convençut que la Catalina, ha rebut, ho ha llegit una informació molt esbiaixada de la realitat, almenys la que Jo conec personalment, per les meves activitats en les diferents sectorials n’he col·laborat hi amb les que encara modestament hi participo, són molts d’anys de militància a ERC, hi molts amics de campanyes formatives, xerrades, reunions, conferències, activitats arreu de tota CATALUNYA, etc. (no finançades per al partit, ni per ningú, alien a ells, ans el contrari totalment cobertes les despeses personalment i particularment) com també tots hem fet amb totes les manifestacions arreu de CATALUNYA; d’ESPANYA ho per EUROPA, per aconseguir arribar a més i més possibles persones interessades, ho no, en la Construcció d’una República CATALANA, així com, envers els problemes que afecta’n a totes i tots els catalans.
He volgut aclarir la meva modesta hi humil opinió, a una persona que com he dit anteriorment admiro, segueixo, hi entenc i comparteixo el seu Enoc, així com el sentit de romandre decebut per la manca de manifestar-nos ho no dir-nos la veritat, quan tots els hem recolzat, seguit, i col·laborat, però ens cal reconèixer que ja fa un llarg temps, del fet que és manca, probablement gaudir d’uns polítics amb una millor qualitat política, que actualment tenim arreu de la UE. a escala universal hi per descomptat també a Catalunya, els bons politics, ho millor dit, els pocs Estadistes, que teníem, ara romandre’n a les presons espanyoles.
Un fet que no podem ignorar-lo, i que malauradament, ha encetat des de fa molt de temps una lluita caïnita, entre els politicòlegs, Partits Independentista, els Antisistema, Radicalitzats, hi els Sobiranistes, que no ha fet més que mostrar-nos a tots els catalans, qui són els que esdevenen tradicionalment els pitjors enemics dels catalans,!! Doncs sense cap mena de dubte, nosaltres mateixos,”els catalans!!
Adjunto una part molt breu, de la reflexió magistral feta per una gran patriota hi excelent amiga, CATALINA VALVERDE, en la que no puc compartir, aquestes frases i intencions, per als motius i les raons per mi exposades, d’antuvi amb aquest escrit.
Sintèticament el que ens diu és el següent:

Que per part d’ERC, el seu eixamplament de base, després que li hagi “caigut” la “C” de Catalunya i que hagi tret les estelades de les seves oficines, ens ha de quedar clar que el que vol és una República espanyola, que sempre tindrà un major abast que una catalana.

Els senyors d’ER poden lluitar pel que vulguin, que els és ben lícit, però no és lícit enganyar el seu electorat. Si un vol ser un partit espanyolista, cap problema, però això s’explica i que cadascú es vesteixi com millor li plagui.

La resta de la seva acurada reflexió la comparteixo totalment, i hem sento anímicament igual que ella, hi voldria afegir un adagi propi, “La mentida ens portarà a la destrucció de les nostres llibertats com a éssers humans i com a País.
Salut i República amiga i companya Catalina
Gonçal Bayó i Canut.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s