REFLEXIONEM, HEM DE FER UNA MILLOR ESTRATEGIA POLÍTICA?

REFLEXIONEM, HEM DE FER UNA MILLOR ESTRATÈGIA POLÍTICA?

per: Gonçal Bayó i Canut
He llegit qualcunes reflexions, envers les darreres entrevistes electorals, transmeses des de la presó d’Extremera, i sense cap intenció, ni tampoc amb l’ànim de menysprear a ningú i amb la voluntat, exclusivament de manifestar la meva opinió, dient-vos, que no estic totalment d’acord, amb qualcunes reflexions de tot el que s’ha dit i escrit, malgrat s’hagueren fet amb, claredat, realitat, hi expressa-des, molt curosament, i sense estira bots.
Jo únicament voldria dir i insistir, en el fet que no crec que ens puguem guanyar, el reconeixement del nostre Dret a l’Autodeterminació, fent-ho novament, amb una DUI, ni crec que això esdevingui el més adient, ara i amb aquests moments, d’incertesa política, ni tampoc de certa manca de confiança amb els polítics, per una simple raó quantitativa, hem de ser molts més ciutadans, perquè puguem superar aquesta xifra mítica de més del 50%, així doncs, hi per convèncer a més i més persones, hem de saber fer una tasca pedagògica, i informativa, hi sense cap engany, a tothom i a als nostres indecisos ho oponents, de què els catalans, no hem volgut mai, ni tampoc ho volem ara, dividir i classificar als nostres ciutadans, ni per la seva identitat, ni per la pluralitat, ni la llengua, ni tampoc per al color de la seva pell, la seva cultura, i les seves llengües, com els estan dient els partits i polítics nacionalistes, hi unionistes als espanyols, constantment i d’una manera fal·laç, amb mentires que esdevenen un greuja a la racionalitat, a la justícia, a la realitat, i a una millor convivència.
Jo crec que d’aquesta manera podríem arribar aconseguir la majoria més amplia possible, per demanar-los, la seva confiança per poder expresar-nos, tots de manera oberta hi sense cap impediment, ho línia vermella el fet de poder aconseguir, dialogar, conversar, negociar, el tema d’un referèndum, pactat, vinculant, acceptat i respectat, tant per l’Estat espanyol, així com per la UE (defensora dels interessos econòmics i financers dels 28 Estats que en són membres de ple Dret), i que malauradament, té una ignorància total i absoluta de la defensa dels Drets Humans, així com dels Drets Fonamentals, de totes i tots els seus ciutadans, i això ha de ser, hi, ho és un treball, constant, perseverant, a fer per totes i tots, ciutadans i polítics, sense cap mena de dubte del tipus ideològic ho partidista, i amb el màxim respecte, per Catalunya i les seves prioritats Socials, Industrials, Econòmiques, Assistencials, Jurisdiccionals, Jurídiques, així com la recuperació del Benestar Social, retallat i manllevat, per tots, els Governs Nacionalistes hi Unionistes, espanyols, que a tot el poble català, ens és precís hi indestriable, per a esdevenir un País que sempre lluita hi continuarà fen-ho en benefici, dels set milions i mig, de ciutadans catalans, sense excepció qualcuna.
actualitatpolítica.cat  G. B. C.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s