A TOTES I TOTS, en hauria de fer passar,una anhela ferotge les il-legalitats que hem de patir el Poble, dins del regne espanyol

TOTES I TOTS ens hauria, de fer passar, una anhela ferotge les il·legalitats que hem de patir el Poble, dins del regne espanyol, hi Fins  quant?

A Girona, pocs dies abans, fou trobada sense vida, el cos d’una dona quan aquesta anava a ser desnonada, es repeteix de nou un altre problema greu, al qual per al nostre enrogiment, no hem sigut capaços de fer-nos sentir suficient-ment, d’una manera alta i clara, perquè així ens pogués arribar a totes i tots, a fi de fer-nos reflexionar, d’una punyetera vegada, d’una tragèdia humana, que no devem, ni podem acceptar, aquesta manera d’entendre i aplicar la legalitat actual, en detriment de la legitimitat Constitucional, d’aquesta Constitució espanyola que tant ens esmenten quan els interessa els policrestos, els seus partits i per descomptat els governants, per a defensar, per la via penal, exigir i acatar el seu compliment.
No obvia’n i per descomptat sempre d’acord amb la seva interpretació que s’ajusta a la llei, i interessada, i per descomptat en contra de la raó i la justícia, de totes i tots aquells, els que som els únics sobirans de la nació, és a dir de tots aquells, que se citen en la carta Magna, com a éssers humans, motiu pel qual, no poden obviar-nos, a totes i tots, els que jurídicament, políticament i constitucionalment, som i formem part del poble espanyol, i per descomptat, per això, entenc que no pot ser a uns altres, que a totes i tots aquells als quals legítimament, els hauria de correspondre, tal com s’indica i reflecteix, en la Constitució espanyola, en la qual és citada, i que ens diu sense cap nosa, el dret inherent de totes i tots, els ciutadans espanyols, a tindre un habitatge, digna, on poder residir d’una manera honesta,
Hi per descomptat, sense l’agressió administrativa de qualsevol mena de llei, que no entengui, proclami i defensi tots els drets humans dels ciutadans espanyols, i suposadament, sense per això no tindre gens d’importància, el fet de si són jóvens, o no, ni tampoc s’esmenta en la mateixa cap objecció, referent al color de la seva pell, ni per descomptat tampoc la pràctica de qualsevol religió. L’oblit, així com el mal ús d’aquest dret, hauria de ser entès he interpretat com un crim de “Lesa Humanitat” i per descomptat, repudiat i apartat de qualsevol classe d’eufemisme referent a la legalitat actual, que és una manera suau, de voler justificar una injustícia inacceptable.
Per aquesta raó, volem exigir, hi exigim, el compliment absolut de la legitimitat, que ens assenyala la Carta Magna espanyola amb qualsevol incidència, hi tot al contrari de com ho fan amb els confrontaments envers l’Estat espanyol i la Nació catalana.
Gonçal Bayó i Canut

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s