2ª Part de: “Reflexions envers a l’actualitat políitca a Catalunya”

2ª Part i final de:

REFLEXIONS ENVERS l’ACTUALITAT POLÍTICA A CATALUNYA

 

2ªPart i final de:
Com es pot proclamar un nou Estat, sense que prèviament els polítics independentistes, no hagin sigut capaços de crear les estructures indispensables que li són necessàries a un Estat, com ho són el control absolut, de les fronteres, ports, aeroports, vies de comunicació, ferrocarrils, institucions, béns públics, i forces de seguretat, tant la regional, així com la municipal, el control del govern, controlar la banca, els mitjans de comunicació
Televisió, Ràdio, Telefònics, Informàtics les relacions exteriors, etc. per aquest enorme error, ells van haver de mentir, ja que res s’havia fet, de manera rigorosa, seriosa, i eficaç, i especialment en secret, a fi de poder minimitzar al màxim les reaccions alienes a l’èxit de l’INDEPENDENTISME.
I ara s’advoca per instituir nous partits?, per a què?, per a crear més divisió i major confusió, en els ciutadans de Catalunya, respecte al moment de donar la cara, per part dels polítics, recaptant de nou el suport del Poble, amb el Poble i per al Poble, no seria molt millor, un major nombre de ciutadans units en un moviment, que tingui com a únic objectiu, la construcció d’un nou País en forma de República.
I just en el qual hàgim aconseguit, amb aqueixa força tindre la unió de totes/totes indispensables i precisa per a construir la República, llavors i només llavors, els nostres partits, actuals i els nous que es volgueren presentar com a tals en les eleccions, legislatives
al govern que es duria a terme, amb tots els partits i polítics que obtinguin la majoritària dels vots, que els o torquen els set milions i mig dels ciutadans catalans, és a dir el Poble Sobirà de la República Catalana, per tot això ens cal, a totes/tots més coratge, menys interessos partidistes i més estadistes (ja que alguns d’ells ara els tenim en les presons espanyoles, o en exili), ja que la majoria dels quals han romàs a Espanya estan en aquests moments, en plena investigació per Part de la fiscalia de l’Estat.
La confiança desmesurada en una intervenció política i jurídica per part de la UE. ha resultat ser vertader fiasco, s’haurien d’haver entès que és la UE. dels quals són els seus valors reals, en mans d’alguns dels seus dirigents com els Srs. JC Junker (PPE) Tajani (PPE) Sr. Tusk (PPE) és una veritat inqüestionable, que ningú regala res, i la constatació que sense esforç, sacrifici, constància, unitat i perseverança, unida al fet de que sempre han d’anar unides a la intel·ligència comuna de la ciutadania, àmpliament demostrada en els annals de la nostra de la nostra història.
Gonçal Bayó i Canut

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s