MENTIDES, HO VERITATS?

MENTIDES O VERITATS ?

 

 

Després´s de veure i escoltar, aquest matí, l’entrevista que la periodista Mònica Terribas de Catalunya radio a la cap de l’oposició, al Parlament de Catalunya, com l’haurem de qualificar i anomenar,a la perla de Cs. és a dir, la seva joia més preuada la Sra. Inès Arrimadas, i al bocamoll del Sr. Girauta, i el pregoner de l’Ulster de ciutadans, el Sr. Jordi Cañas, i al Sr. Nart a la UE. en fi vaig a deixar d’anomenar-los a tots, els que confonen diferències ideològiques, amb odi, mentides, insults, ofenses, xuleria, manca de rigor històric, desconeixement de la terra, que diuen voler governar per protegir-la d’una gran majoria de catalans?, com ho podem saber, la quantitat de persones, que no pensen, ni volen el sistema semi/dictatorial i hiperbòlic, ambient d’ideologies, fòbiques i anticatalanista, amb què ells és volem moure?, hi com ho poden conèixer, si és possible que siguin ells la majoria silenciosa que diuen ser?
Perquè no volen que d’una vegada per totes ho sapiguem, amb l’única manera de poder fer-ho és a dir amb un Referèndum binari, acordat, controlat, i vinculant?, que es deixin d’ofendre la veritat. Si creuen que amb la utilització de la nostra llengua, d’ien-nos i ofenent-nos consta-ment la nostra intel-ligencia, i la nostra  cultura, amb paraules i frases irritants i burlesca, i menyspreables, com per exemple; XIRINGUITO, PRUSÉS, NAZIS, SUPREMACISTES, i d’altres “MONADES”; DE BEN SEGUR; QUE ES GUANYARAN EL CEL DELS CATALANS; i de totes les persones que; que són Demòcrates.
El temps els situarà allà a on s’ho mereixen.
Gonçal Bayó i Canut

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s