HEM DE CERCAR NOUS LIDERATGES

H


GONÇAL BAYÓ I CANUT

Crec que hem de pensar amb cercar nous lideratges, ben formats, i molt més propers al Poble, del Poble i que lluiten per al Poble, ja és hora que tinguem una fita única per romandre tots units, almenys per anar a les eleccions, i aquesta fita no pot ser d’altre que Catalunya & Catalans, per assolir primer la nostra terra, perquè sense la terra, res es pot construir, desprès els fonaments estructurals, institucionals i una Constitució lliberal, social, humana, democràtica, i participativa de la de tipus dels Països Baixos, hi Suïssa, amb la que la sobirania, sigui realment la que rau del Poble, i no és menystinguda, ni oblidada, per als governants, els polítics, hi l’Estat,
El que avui fem fortament units totes i tots i amb la voluntat hi la constància en seguir-ho fent per aconseguir la democràcia plena, la llibertat, la Justícia social, la distribució justa de la riquesa del País, hi el benestar col·lectiu hi el personal, la protecció de les indústries, la defensa del treball, fins a aconseguir la victòria, hi no s’ha de deixar mai en pensar per al futur de les nostres joventuts, fills, néts, per poder tenir un millor present i un futur consolidat i segur, com li correspon al segle XXI.
Amb Llibertat, igualtat hi Fraternitat.
Gonçal Bayó i Canut.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s