L’ESTRATEGIAPER CERCAR-NE MÉS I MÉS, QUINA ÉS?

L’ESTRATEGIA PER CERCAR-NE MÉS I MÉS, QUINA ÉS ?

 

 

 

Estimada amiga, aquesta reflexió personal meva t’el la he fet arribar per respecte a la teva persona i el teu carrec,però si ho creus adient, pregaria ho facis arribar al company que ens va fer la xerrada, i que jo desconec el seu nom.
Gràcies d’antuvi.

 

Apreuada i admirada Lluïsa, jo estic totalment d’acord, amb el que dius especialment en les darreres frases, de la teva reflexió, “Units tots, Institucions, Govern, Entitats, Polítics i el Poble”.
i jo en prenc la llibertat de fer un afegitó, i per descomptat, amb el seguiment d’una estratègia comuna i objectiva i coneguda per les parts que l’han d’implementar.
Però l’estrategia ha de ser diferent de la que ara ja fa un any (la unilateral) no és va veure afavorida amb la majoria indispensable (deixem ara a part les mancances i els seus motius), que ens varen dur a la frustrant realitat, la realitat del com i el perquè no es va poder d’implementar-la, no podem tornar a esbombar estratègies que ens portin de nou, a un nou fracàs, per tant s’han de reflexionar de manera molt curosa i ha de ser ben coneguda, no solament per qualcuns partits polítics de la nostra corda, sino també per aquells, que no ho són, pero si volen i demanen arribar aconseguir el mateix, però amb propostes diferents amb el mètode i la forma per poder arribar a l’objetiu d’aconseguir l’alliberament de Catalunya i la Construcció d’un Nou Estat en forma de República, i per descomptat, no es pot fer una vegada més, obviar cap informació que sigui factible i adient,dins del rigor, polític en cada moment, perquè el poble, n’estigui coneixedor, el que vol dir que prèviament s’ha de fer una gran tasca pedagògica a tots els nivells,i dins de la transparència i rigor (ho repeteixo de nou), en què cada moment polític, ens ho permeti.
Però per poder arribar, aconseguir un bon fi de l’estrategia, és a dir que el resultat compleixi l’objectiu previst, que evident ment, no pot esdevenir un altre que aconseguir, poder fer un Referèndum, pactat,i vinculant, aquesta i solament aquesta és l’única raó de l’estrategia.
M’agradaria recordar-vos que quan la meva companya La Presidenta local d’ERC/Sitges, Ester Bayot,va exposar a l’Assamblea, els pocs èxits assolits per aconseguir més militants, amics i simpatitzants a Sitges amb l’estrategia d’aquells moments, ens va fer una pregunta molt important; com ho haurien de fer, per arribar a complir amb l’objectiu d’aconseguir ampliar les bases, el màxim possible?
Per què no es pot obviar que una estratègia, necessita d’una acció constant, i ben definida, per poder implementar-la, la resposta va ser una divagació sense cap concreció, respecte a la metodologia per aconseguir-la, es a dir cap informació que ens ajudi aconseguir l’objetiu, que ara i constanment ens esteu demanant, hi per descomptat, que aquesta probable majoria de votants, no sigui apallisada de nou per els Mossos, seguin ordres de la conselleria d’interior catalana.
Sóc coneixedor del fet que som un Partit assembleari, i una bona mostra d’això ho va ser l’assamblea del 28/09/2018 a Vilafranca del Penedès, però una altra cosa hi molt diferent és quins resultats tindrà, mostrar a la executiva del secretariat totes les reflexions, que es van posar sobre la taula aquell dia i amb aquella Assemblea?, especialment quan s’argumenta que les territorials i les locals, d’ERC la seu central i els seus secretariats, etc., etc., no poden intervenir amb les decisions de les locals, ho territorials.
És que una estratègia política que s’entén com una determinació i fixació d’objectius polítics arreu de Catalunya, no mereix l’atenció dels secretariats nacionals d’ERC?, ni tampoc, per establir un màrqueting polític comú a tots els militants d’ERC?, és que la complementació dels objectius Polítics solament incumbeixen a la seu central? és que la metodologia, i el sistema per fer-ho i per descomptat la base argumental, no és prou important, per mostrar-nos, a les seus locals, les millors solucions possibles i les més adient’s par a totes i tots, de poder aconseguir més i més votants independentistes, per poder arribar a la Ítaca de la llibertat, de la dignitat i el respecte dels Drets humans a totes i tots els catalans?
Si hem de canviar l’estrategia s’ha de cercar solucions, consensuades, i comunes, amb un gran ventall, de formes i maneres, l’estrategia, haguera d’estar fonamentada amb un bon estudi de màrqueting polític, i n’estic ben segur que el tenim, fruit dels extraordinaris, valors de la nostra gent, del coneixement del País, de la seva diversitat, i la seva pluralitat, fugin de tota idea endogàmica i pensant amb totes les persones que viuen a Catalunya, perquè la democràcia, la llibertat, la justícia i els Drets Humans, no tenen identitat, ni banderes, ni llacets de color croc, ates que l’apliquen les forces polítiques, que surten guanyadores amb qualsevol de les eleccions.
Que es facin a Catalunya.
Gonçal Bayó i Canut

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s