FINS QUANT, ANIREM FOTEN-NOS COPS NOSALTRES MATEIXOS

FINS QUANT, ANIREM FOTEN-NOS COPS A NOSALTRES MATEIXOS?

 

 

Fa molt de temps, que de manera contínua, vinc parla’n i escrivint al meu Mur, al meu Bloc i per descomptat amb l’ANC, i el meu Partit de la imperiosa necessitat, de poder aconseguir més i més ciutadans que pensin amb la dignitat, la llibertat, i amb l’anàlisi del fill del passat, és a dir el present actual, i sense oblidar-me mai de preguntar-me, cada dia que surt el Sol, quin futur s’albira per als nostres fills i néts?
Modestament, crec que no estem fent res pràctic per aconseguir més persones que ens donin suport a i vulguin votar per nosaltres, ara amb aquests moments ni tampoc anteriorment, ja que han crescut per la seva experiència pròpia, i del patiment, les mancances civils, i polítiques les de la justícia diferenciada i desigual segons a quina classe civil/política pertanys i et mous, per tant, hauríem de deixar ben clar, i alt i sense dubtes la nostra política, respecte a la rumorologia persistent, d’aquells que ens volen dividits, enfrontats i destruïts per sempre del mapa polític, social, així com d’aconseguir un País Sobirà i Independent.
Com ho volen ho pretenen fer ara i amb aquests moments (l’acció va canviant segons les circumstàncies i els seus interessos polítics) doncs esbomben a tort i dret, del fet que ERC pactarem amb la Sra. Colau? (COMUNS/PODEM) I el PSC, vull dir-vos, que la gent recorda molt bé el període dels tripartits,i les seves amargues conseqüències, ho hem de tornar a patir?,
No esdevindria la millor acció política unir-nos tots els partits sobiranistes i independentistes,?, amb un objectiu prioritari, “El País” abans dels interessos partidistes, per una simple raó, sense la defensa de primer el País, ans el contrari dividint-lo, Què collons fotran els Partits?; Que collons faran sense el suport multitudinari de tota la gent que demana, i ens ha mostrat la seva força, amb les seves participacions, pacífiques, massives, i cíviques, que s’han fet arreu de Catalunya, doncs està ben clar, ens demanen cercar una solució intel·ligent, eficaç i definitiva per definitivament construir la República exigida per al poble, i malauradament mal gestionada per la majoria dels Partits sobiranistes, que fareu vosaltres per el País si la ciutadania ús deixa de cantó i cercla altres líders, que si treballen per al Poble, amb el Poble, i del poble.
Pet tant no hi ha de sorprendreu’s amb absolut una certa malfiança amb els polítics que constantment avantposeu els interessos del vostre partit, que els de Catalunya i els catalans, així doncs és normal que reclamen menys argúcies, menys mentides, menys oblidis de qui ús ha donat democràticament la facultat de dirigir-nos i amb tots i per a tothom poder arribar al nostre destí polític, La Ítaca Republicana, Plural, diversa, i Sobirana.
Per descomptat sense exclusions de caires identitaris, i polítics, la Democràcia és fa i es protegeix amb la força i la unió del poble, no es pregona ni es porta a la butxaca dels Partits, ja que ells són únicament els gestors de la voluntat dels seus votants, el Municipi Barceloní, és sense cap mena de dubte, el cap i casal,  la senyera de Catalunya, l’hem de tornar a perdre per les vostres lluites Caïnites, per aconseguir no un plat de llenties?, si més no, per aconseguir un poder, que no és vostre sinó del únic sobirà de Catalunya, el Poble, sense cap excepció ni de cap raó que no sigui, la Pau la Llibertat, la Prosperitat, la Igualtat, el Respecte a la dignitat dels éssers humans la convivència, la seguretat, una millora indestriable del Present i la creació d’un futur segur i pròsper per a totes i tots, els que ací vivim, i volem seguir-ho fen.
Si us plau, Reflexionem tots plegats, i anem aconseguir el nostre futur polític, sense cap mena de data  ni de pausa, però fem-ho, d’un, a un, cada pas endavant que haguérem i haureu de fer, amb la veritat i la discreció i la transparència que ens calqui, per l’interès de Catalunya, i sempre que no es pugui malmetre el resultat que és puguis assolir, per l’ús de la nostra força, perseverança i intel-ligencia política.
Gonçal Bayó i Canut

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s