ENS VOLEN AIXECAR LA CAMISA?

ENS VOLEN AIXECAR LA CAMISA

 

 

Que l’Estat español té al seu abast tota la parafernàlia necessària per amenaçar-nos i confondre’ns, ho sabem tots.
Les xarxes i la premsa són una eina que, a cop de pagament “en diferido” o al comptat, també van fent la seva.
En els últims dies hem pogut llegir un fil una mica estrany però a tenir en compte; canvi d’alcaldable a Barcelona, estovament del Psoe pel que fa als nostres presos, coses que, en el seu conjunt, ens fan notar que alguna cosa es mou i que, evidentment no ens ho expliquen. Per tant, només podem fer elucubracions que moltes vegades no es corresponen amb la realitat, però que, a tenor del que hem vist i de les nostres preferències partidistes les donem per bones o per possibles.
Crec que es un bon consell que us digui que, malgrat no menystenir aquestes informacions, hem de tenir clar el que volem tots, tiris i troians: ni més ni menys que la República Catalana, i això ha d’estar per sobre de qualsevol partidisme.
Malgrat que els partits polítics facin els seus tripijocs per conservar o aconseguir la poltrona, penseu que som nosaltres, el poble, els que manem i no ells. Ells són els executors dels nostres mandats i per tant, facin el que facin, la darrera paraula és la nostra.
No ens tirem els trastos pel cap, siusplau, tenim entre mans una cosa molt important i no val la pena malbaratar-la per l’ambició política dels uns i dels altres.
La força màxima de l’Estat radica en la nostra divisió: “Divide y vencerás”. No els donem el gust. Fem pinya, tots, com un sol home.
Catalina Valverde

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s