ELCROC, COM UN ELEMENT RECORDATORI DELS PRESSOS POLÍTICS

EL COLOR CROC COM A RECORDATORI DELS NOSTRES PRESSOS POLÍTICS.

 

 

actualitatpolítica.cat

Els senyals, els llacets crocs i tot el que tingui un significat de record per tot allò que té la intenció de recordar-nos el retorn a casa, al País, a la vida en família amb la llibertat, de totes i tots aquells, que per motius aliens a la justícia, així com per la manca d’una qualitat democràtica de l’Estat, per tant enganyant, hi mentin per poder, d’aquesta manera,empresonar-los i a la vegada poder utilitzar la violència armada hi política, amb arguments únicament polítics (conflictes armats, guerra és, rebel·lions, violència, terrorisme, assassinats de tota mena, etc.) però que mai amb un Estat de Dret democràtic de la UE, es podria donar, ni de fet, ni de facto.
Aquesta reflexió que no es gratuïta, ens ha volgut demostrar,  fefaent-ment, que la legalitat no té res a veure amb la legitimitat, que dóna’n les lleis, justes, consensuades amb el Poble hi els seus representants polítics, ni tanpoc amb una llei que haguérem acceptat la voluntat popular, és a dir, consegüent-ment acceptada per la ciutadania, que per ventura sempre esdevindria justa hi respectada, per l’única sobirania de l’Estat, el Poble, el qual de manera democràtica, atorga el Poder, Executiu hi legislatiu als seus representants polítics, però ja fa més de vuitanta anys, que a l’Estat espanyol, la justícia ja no és independent totalment, ara ho podem veure amb una clarividència inaudita, com ho son, la raó dels interessos polítics dels partits, poden així gaudir d’un poder subjecte a la voluntat política dels governs de l’Estat, i amb detriment de la legitimitat de la veritable justícia d’un Estat que de ¨per se¨ s’han atorgat per si mateix, la qualitat d’Estat de Dret,que ara, cada dia més hi més, fora del regne espanyol, no s’ho creuen de cap manera, que fins i tot amb aquests moments molts dels seus súbdits, tenen dubtes, molts d’altres ho rebutgen totalment (no solament a Catalunya, sinó arreu de tot l’Estat espanyol) però la veritable qüestió a les terres del regne, no és d’altre que fins a quan seguirem de la mateixa manera?
A Catalunya estem guanyant a poc a poc hi cada dia un nou bocí més del nostre terreny, ocupat per Felip V, l’any 1714, com a una colònia més de l’Imperi Castellà. L’enemic tradicional de Catalunya i els catalans.
Nosaltres els catalans, rebutgem la violència, i no volem cap tipus de dictadura, ni de centre, ni lliberal, ni d’extrema dreta, ni d’esquerres, volem obrir les portes a la democràcia total, i el respecte a les identitats, i la pluralitat del nostre teixit humà, conservar la riquesa que tenim per ser una de les nacions d’Europa que pot gaudir de dues cultures i llengües d’orígens divers-os arreu d’Europa, hi àrabs, però sense oblidar-nos de protegir la nostra pròpia cultura donada a conèixer fa ja més de once segles que malgrat, tots els factors negatius del regne espanyol i el poder de Castella, en contra Catalunya, mai l’hem perdut, ja que com l’au Fènix, sempre hem aconseguit renàixer,
Jo modestament vull dir-vos, que tinc la total confiança del fet que aquesta vegada esdevindrà el darrer i definitiu pas cap a la Independència de Catalunya amb l’ajuda de totes i tots els catalans.

Gonçal Bayó i Canut

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s