TRES ANYS I RES HA CAMVIAT, NI CAMVIARÁ,SI SEGUIM AIXÌ.

TRES ANYS I RES HA CAMVIAT, NI CAMVIARÁ, SI SEGUIM AIXÍ.

 

 

Ara fa ja tres llargs anys, vaig respondre a la indestriable ignorancia i el supremacime amb aquells moments, de tristor, crisis total i absoluta, d’un home important del PP, que feia la tasca de President del Govern espanyol, de manera maldestra, i matussera per tots els espanyols, pero letal per totes i tots els catalans, ell ja no Governa, ni presideix res, però sota la catifa del regne d’Espanya, ja no hi tenen lloc més rates de clavaguera com ells, fins que i hagi plaça, per qualcuns dels que s’harroseguen per el mòn de la política, els partits, els oligopolis, l’Ibex35, l’esglesia, la Banca, els banquers, i tota la gent, que sòn el patrimoni, dels hereus i les seves nisagas, de poder i corrupció, fruit del Franquisme, hi el Feixisme heretat.

14 juliol de 2015 ·

GREUGES A ESPANYA DE LA UNIÒ EUROPEA

Ahir al cap vespre vaig rebre informació mitjança una emissora de radio, del nombr-ament en favor de un polític danès, al carreg somniat per el Sr. De Guindos, i venut com a fet per els del PP. Molt especialment per tots els bocamolls del govern central i els del Partit, varen caure amb l’.error de vendre la pell del Ós sense que la haguessin caçat, com es l’estil del partit del actual govern central, una vegada mes ens han fet una bona demostració de la seva supèrbia inaudita.
Dons bé malauradament per Espanya i desafortunada-ment per els del PP es va esvair aquest càrrec molt important dins de la UE. I un mes dels que ja hem perdut, ho ens han votat de manera insuficient al Parlament de la UE amb aquest “rebuig” d’ara ès dona el cas de que un País gran com Espanya, ha perdut tots els carregs que tenia i ara al que feia oposició, bé això a conte per les declaracions del Sr. Rajoy fetes amb motiu del cercles d’Economia que es varem fer a Sitges, i amb el menyspreu per els Països petits, i volguer solament enaltir als Països grans, única i exclusivament per el fet de volguer desacreditar el Procés de Independència a Catalunya, però com ès molt corrent amb el Sr. President espanyol, no acostuma a tenir dades i xifràs correctes, o fins i tot probablement no ès capaç de entendre de economia, ho de assabentar-se correctament perquè es ben cert que tots aquest petits Països del centre Europa, ( Suïssa, Dinamarca Suècia, Noruega, Holanda, Finlàndia i Islàndia, som molt més rics que Espanya, tenen la renta “ per cápita “ mès alta que la espanyola, una democràcia consolidada, un alt nivell de vida, una taxa d’atur molt minsa, uns serveis socials correctes, un teixit industrial molt important i amb productes de valor afegit que són motiu de enveja a tota la UE, així com carregs de molt relleu dins el Parlament europeu, com el recent-ment anomenat.
I volguen continuar demostrant que no sols es la riquessa dels Països petits , ans la rellevància i importància dels Països Petits dins d’Europa com ho són els Bàltics per la seva la situació geoestratègica, així com per la seva serietat Institucional, que tenen amb aquests moments un gran poder de decisió vers la situació de conflicte econòmic, de Grècia un País malgrat la seva malmesa economia, el dèficit exterior, i la seva radical postura política, però mès ric que el Bàltics, ha tingut que acceptar unes condicions draconianes de la Troica, entre altres més coses per la postura radical d’aquests petis Països a volguer acceptar sense les condicions fixades, motivat, per que ells si compleixen amb els pactes econòmics subscrits amb els seus creditors, per la austeritat que han tingut que fer, així com les retalla-dades precisàs per poguer complir amb els seus compromisos, hem de tenir en compte que Grècia es un País mès gran amb població, amb extensió i amb el PIB nacional que les altres tres economies juntes.
Una nova confirmació de la poca credibilitat del Govern espanyol a la UE de la seva consideració i del poc respecte que ens demostrant tenir, i per darrera mostre la multa que els han posat per engany dins de les contes i fiscalitat de la Comunitat Valenciana.
Això es una bona prova de que els Països petits són molt importants dins del Món, i que es mereixem un respecte per si mateixos i per la seves ciutadanies i no el menys-teniment, i supèrbia del Govern espanyol, i tinguin ben clar que la República Catalana, romandrà qualsevol dia indubtablement dins d’aquests Petits/Grans Països d’Europa.

Autor : Gonçal Bayó

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s