To be, or not to be, I therés the………….. ” SER HO NO SER “

TO BE, OR NOT TO BE, I there’s the…………

SER O NO SER, ESTA ES ………………….

 

Josep M Bergada Cert Gonçal, potser fora bo començar a pensar en el trencament definitiu, penso però que les empreses no ho volen. Salut.

 

Gonzalo Bayó Canut


Les empreses no ho volen?, per quina raó?

Vagí d’antuvi, els meus respectes, per totes les opinions.
És tan dificil d’entendre que un mal sistema polític ens perjudica a tots, ho bé de no es vole creure que sóm esclaus dels decisions hi necesitats d’un altre govern totalment alie als nostres interessos, com pot ser, les inversions estructurals, la economia del País, els serveis financers, la hisenda de Catalana el cost energetic element vital per les industries, el deficit del Estat espanyol, que ens condiciona i obliga, a tenir que remetra més diners, energias, i la manca absoluta dels nostres interessos com a colectiu, socialment, educacional-ment, hi estructuralment, l’Eix Mediterrani, el sistema ferroviari, de rodalies i d’arreu delPaís, aeroports, vias interurbanas, grans Autovias, pensions, seguretat civil i territorial (ara tenim un un risc de nivell 4) hi sense més financiació ni molts més inversions per el cos de Mossos, i els materials imprecindibles, el manteniment dels serveis Universals de la seguretat social i asistencial, les execcions fiscals per financiar el cost de I+D, les ajudes per l’exportació, el cost del transport, per manca de les estructures més importants amb tots els sistemas de la logistica empresarial, per donar-nos més i millors einas per poder assolir unes millors possibilitats per les nostres industries, hi els seus productes, arreu de tot el Món, que esdevindrá millors beneficis per a tothom i si més, no millor repartiment de la riquesa del País.
Jo solament vull deixar un tastet de les raons, per les qual el País, creixerá, és mantindrá, hi esdevindrá molt més interés per voler invertir amb nosaltres. Volem i demanem, construïr un País que sigui Sobirá per sortir d’un dels moments més perillosos de la història de Catalunya, crear espaís de veritable sobirania mediàtica, la cultura, les ciències, la salut, la gent jove hi las seves possibilitat d’assolir uns preus asequibles, per las economies domesticas, i així per poder assolir a una formació Universitaria d’alta qualitat, (element basic per dues raons, una,  que no tinguin que emigrar, per trovar un treball digne hi amb perspectives de futur, hi la segona per que anem perden un Joven excelent-men ben preparat, i totes les possibilitats de millorar la nostre piramide vegetativa, (al no poder romadre aci, hem de tenir molt en compte, tot alló que representa per el bé i futur de la ciutadania hi de tot el País).
Crec modestament i humilment que, cap d’aquests objetius es perjudicial en absolut, per el nostre teixit industrial, ans al contrari, és si, més no, un element basic de millora de totes les amplies possibilitats, de les nostres industries, carateritzades quasi totes elles, per la seva creativitat, la seva imaginació, els seus productes de alta qualitat, la seva organització, i la seva direcció empresarial.
“Sense ells res és possible, amb ells podem assolir un dels millors països d’Europa, hi una icona Mundial”.
GONÇAL BAYÓ I CANUT
 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s