PREPAREM-NOS PER DIFONDRE LA VERITAT AMB DEMOCRÀCIA.

     PREPAREM-NOS PER DIFONDRE LA VERITAT, AMB DEMOCRÀCIA.

 

 

 

No tinc cap intenció de fer una crítica inflexible, dels actes, i fets de els nostres partits, ni tampoc del com i el que del coneixement i moviments independentistes que varen esdevenir amb el període dels anys 2010/2014, però si volia fer una reflexió seriosa i meditada, dels resultats obtinguts, darrerament, molt importants comparativament amb anys anteriors, però malauradament insuficients per assolir el nostre objectiu democràtic, més musculatura política per aconseguir més vots i més escons (no par-lo de terminis de compliment, ni de dates concretes), sinó de necessitats indestriables per aconseguir encara més votants, més vots, i més escons que ens afirmes la victòria definitiva per majoria absoluta de la democràcia, per reconstruir el nostre govern arrauxat per l’aplicació a la “carta” de l’article 155 de la CE.
Aquesta reflexió té cada dia més validesa, com s’ha pogut constatar amb els resultats de la comtessa del prop passat 21/12/2017, el com i el quan, crec haver-ho dit de manera entenedora, i constructiva, i respectuosa amb tot el que s’ha fet, però és cert que una altra vegada, no hem pogut arribar als nuclis més distants d’espanyolisme/castellà, així com de l’identitari i excloent nacionalcatolicisme espanyol, i per aquests motius, analitzava els mitjans no emprats, ni segons es desprèn dels resultats, les millors estratègies per poder exemplar el nostre camí a Ítaca.
No puc de cap, manera dubtar dels milions de ciutadans, que varen iniciar aquest camí, ni de la seva força per fer-ho, malgrat que moltes vegades faig una pregunta, si realment tenim en compte els apriorismes polítics, ho bé les prioritats de poder construir per a tothom, un País Sobirà, més Social, i amb una Ciutadania més feliç (a l’estil dels ciutadans de Dinamarca), i no dels interessos de polítics ni dels seus Partits, que tenen molt jerarquitzat el seu funcionament, potser paga la pena reflexionar seriosament, amb la qüestió de si totes les opinions i les seves manifestacions són lliures, ho han de ser autoritzades, i controlades per una jerarquia, és a dir imposades des de dalt a baix.
La ja cada dia més propera, República Catalana s’ha de fonamentar amb la manca dels oligopolis, amb més participació activa de la ciutadania, en la nostra indústria en general, de la màxima transparència amb la millor informació pública, en les millores dels costos energètics, transports més eficients, i amb menys costos estructurals (Cost de la inversió/Beneficis) sintetitzant; una millor qualitat de vida, un millor repartiment de la riquesa, uns serveis Sanitaris, Educacionals, i Jurídics, de la millor fiabilitat i efectivitat.
Jo amb la meva modesta i humil opinió, he volgut amb aquesta ocasió deixar d’exposar més necessitats i greuges econòmics, estructurals i financers, per no fer un estudi molt llarg per llegir-lo, ja que els meus arguments eren i són prou coneguts (deformació professional), n’estic ben segur, almenys per la meva part, que és degut a la confiança total amb les vostres opinions polítiques, socials i econòmiques.
L’objectiu és i ho continua sent, copsar més i més convençuts de les raons de col·laborar i votar democràcia, per esdevenir una República, i per això crec que hem de canviar qualcunes estratègies, per aconseguir les majories indestriables de l’èxit que volem cercar.

Gonçal Bayó i Canut

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s