PARLEM DE DEMOCRACIA, SÍ?

PARLEM DE DEMOCRACIA, SÍ?.

 

Gonçal Bayó : actualitatpolítica.cat, publicat el 05/04/2018

Democracia?

Una vegada dit això, ara, i amb aquests moments, hem sento totalment desbordat, per la humiliació hi la indignació que hem patit, tota la gent del nostre petit País, Catalunya,  per als nou fets esdevinguts dimarts i dimecres prop passats, amb el que malauradament s’ha pogut constatar, la prioritat i la necessitat, que tenim de fer una pedagogia adient, de manera senzilla i amb les llengües més comunes al País per poder assolir el màxim nombre de simpatitzants i votants per al nostre País, com ho és el de voler fer-ho, amb un objectiu comú i vital per a Catalunya, hi per tothom que qui volgué viure amb tots nosaltres.
Amb la certesa del fet que units, ho podrem fer,!! Construir una República Catalana, Moderna, independent i més social, molt més justa i democràtica, mai coneguda arreu del món.
La Pedagogia ha de ser, s’ha de fer-se de manera participativa hi molt faci’l compressió, perquè arribi a tothom, i la que esdevingui la més adient per a tota mena de les diferents tipologies identitàries de la ciutadania arreu de tota Catalunya, vull deixar ben clar que això no es tracta de cap estratègia política ans al contrari, com un objectiu solidari, participatiu, prioritari i imprescindible, com ho és recuperar la Democracia, a fi de poder tenir, una ciutadania més integrada a la terra, que tots ells varen escollir per crear un millor present i un futur segur per ells i els seus descendents, que ara no tenim, tots els que ací vivim, per tan  reflexionem, I cerquem la seguretat amb confiança, un fet que ens pot donar com ho és,  el de poder construir un Nou Estat, per als set milions i mig d’habitants de Catalunya, sense perdre la nostra identitat, ni els nostres orígens.
Catalunya sempre ha esdevingut una terra d’acollida, mai d’acomiadament ho de fugida, ho podem fer, nosaltres els Republicans, amb la veritat, la constància i la fermesa característica d’aquest poble, perquè mai més ningú ens pugui dir que ens han enviat a la paperera de la història.
Quan comencen?
Gonçal Bayó i Canut

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s