EL FUTUR DE CATLUNYA, HA DE SER EL PRIMER PAS ARA I SEMPRE

EL FUTUR de CATALUNYA, ha de ser el PRIMER PAS ARA I SEMPRE

Les informacions, envers el tema de les empreses des de el punt de vista, de la vigilància i observació de noves lleis adoptades per al regne d’Espanya, i que tenen com a cap de sortida la UE,  això indiscutiblement esdevé d’un interès important per les nostres estructures Institucionals, teixit industrial, administració pública, i despeses sota els conceptes d’inversió, etc. i per descomptat per garantir que s’ha acabat? la picaresca, la corrupció i l’enriquiment de grups importants, no gaire lluny dels poders fàctics, financers, bancaris i polítics espanyols, però de cap manera suposa una nova orientació per reforçar la nostra posició, ni com a partits sobiranistas, ni com a País, ni molt menys com a nació, ja que va dirigida a les 28 nacions que avui representa’n la UE, ans al contrari s’oblida de les regions Europees, una vegada més, estructurant solament amb caire nacional membres de la UE., pot ser tot el correcte que ens vulguin vendre, però com a que?, com una regió d’Espanya, sotmesa ara i des de fa més de tres segles, a la voluntat dels Governs espanyols?
Esdevindrem com ara sempre membres de l’Estat espanyol, ?, o fins i tot membres de ple dret de la UE?, jo no ho tinc clar a on he d’esforçar-me amb la lluita per la Construcció d’una República Lliure, Independent i europea, però amb quina d’elles la UE ja ben coneguda per tot el poble català. De com entén la democràcia, i de com s´han d’interpretar les lleis de la UE, és a dir les conegudes com TUE, ho bé quan ens arribi el moment més adient per Catalunya, les seves indústries, els seus negocis, els seus bancs, les seves empreses, els seus treballadors i totes y tots els catalans, aprofitar les possibilitats que ens pot oferir el ser membres de l’EFTA, amb les mateixes avantatges de la UE I sense cap impediment polític-econòmic, les aportacions al grup són pràcticament simbòliques i les despeses de l’organització, incomparables amb la mastodòntica, feixuga i costosa organització de la UE.
Personalment i amb tots els meus respectes per totes les opinions, ara i amb aquests moments, hem preocupa de molt més quan podrem, gaudir d’un Estat propi, lliure i independent, per no tenir de sempre condicionades a les nostres indústries en general i especialment a les exportadores, que avui treballen per l’Estat espanyol, i depenen dels Governs espanyols i les seves polítiques, dels seus ministeris de Treball, d’Economia, de Finances, d’Hisenda, dels seus lobbys, d’Ibex35, dels seus partits polítics, de la seves lleis no gens democràtiques, d’un present sense futur, i d’un futur de pobresa generalitzat, excepció dels polítics, i tots els corruptes que viuen a costes del poble espanyol i molt especialment dels catalans, una vegada més ho repeteixo, sense la Terra, no tindrem País, i sense País mai ningú ens reconeixerà com a una Nació Lliure i Sobirana.
No pretenc fer demagògia, ans al contrari, que reflexionem, sense menysprear res ni a ningú, ni a la UE, ni al regne d’Espanya, de que és el més adient que hem de fer, el més imperatiu i el més imprescindible, que sota la meva modesta i humil opinió és Construir i Proclamar d’una vegada per totes la República Catalana, amb coratge, amb civisme, humiltat, però amb fermesa, perseverança i Unitat, ara és això el que la ciutadania reclama, i exigeix solidaritat, dedicació per sortir d’aquest entorn de misèria de moltes (masses) de les nostres famílies i dels nostres infants, aquestes lleis al seu moment i si ens afecten ja hem de parlar-ne, però  sense oblidar-nos de primer,  arranjar els temes de les lleis laborals, pensions, contractes, salaris, educació, sanitat, justicia, indústria, investigació i desenvolupament, tecnologies, etc. etc.
Gonçal Bayó i Canut

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s