El meu punt de vista; A ON VOLEM ANAR?

El meu punt de vista; A on volem anar?

 

 

La veritat, s’hi ha d’imposar vers els enfrontaments partidistes, perquè qualcun dia ens passarà la factura d’aquest cainisme tradicional i incomprensible, que tenim qualcuns catalans, i si més no de la baixada de pantalons, inclosos els gayumbos, mai hem fet riure amb tan poc temps a tants i tants, nacionalistes de caràcter feixista i unionista a casa nostre, com ara, no engreixem més la seva prepotència, ni el seu orgull neofeixista, imperialista, i nacionalcatòlic, no podem mai d’oblidar-nos, del que reialment ens hauria d’interessar la unitat per la convivència lliurement, per al nostre futur amb comú, portar-los al cantó, per al que lluiten amb la mà estesa, sense cap mena de rancúnia per ningú i caminar fortament Units, per al camí de la llibertat, la unitat, el Present, i el futur de la democràcia, de la justícia, de la Pau, de la convivència, del respecte per a tothom.
Hem de cercar les millors idees per fer créixer el nivell de vida i de l’estat del benestar, de totes i tots els catalans, sense obviar la conquesta d’un millor nivell de repartiment de la riquesa Nacional més justa i més adient a la veritable riquesa de Catalunya, parlin el que parlin, creguin el que creguin.
Tenim una joventut que no ens vàrem demanar, que el portem a la pobresa i pel camí de la misèria, com a ciutadans, ni com a País, ni com a Nació, crec que ens cal reflexionar si realment ho estem fent correctament?
Esmenar és de savis, i les catalanes i els catalans, sempre ens ha caracteritzat, la constància, la perseverança, i el seny, tornen a retrobar-lo-de nou.
Gonçal Bayó i Canut

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s