Les opinions del ciutadans: CATALINA VALVERDE

Les opinions dels ciutadans: CATALINA

VALVERDE

 

EIXAMPLAR LES BASES”

És indiscutible que el guanyador de les eleccions del 21-D ha sigut el front republicà. Dit això, també sabem que el partit més votat ha estat, encara que sembli mentida, C’s.
C’s és un partit nascut per dividir les persones que vivim a Catalunya, per crear problemes allà on mai hi ha hagut i com a substituts del PP que, en pocs anys, desapareixerà.
C’s no és un partit que tingui cap ideologia. És a dir, està creat amb una determinada intenció que és fer desaparèixer el poble català. Per aconseguir-ho, el primer que han de fer és eliminar el català, i amb aquesta intenció, explica milongues als castellanoparlants que se senten espanyols, atiant la seva espanyolitat versus el catalanisme.
Als independentistes ens interessa ampliar les bases, hem de créixer, i crec que ja només podem fer-ho incorporant, precisament, aquestes bosses d’espanyolitat que tant es resisteixen a escoltar-nos.
Si Pedralbes i Nou Barris han votat el mateix, vol dir que algú està votant malament i nosaltres ja sabem qui són.

Tots coneixem quin és el programa de C’s, i seria hora que algú els ho expliqués a aquells que els han votat.

Diu Rufián, i crec que té raó, que de les banderes no es menja. Hem de fer entendre als que se senten espanyols, residents a Catalunya, que si fem la República ells continuaran sent espanyols, que el que volem amb la República és un país més just per a tothom, per als que se senten espanyols i per als que no, per als que parlen català, castellà o swajili, PER A TOTS. Que nosaltres no som enemics de ningú, i que si sempre hem conviscut sense problemes des de fa molt anys, hem de continuar fent-ho. Vull recordar que abans que C’s entrés en escena, no hi havia cap problema amb els idiomes ni amb la immersió lingüística.
Em poso a la pell d’un espanyol d’aquests recalcitrants i penso si les manis que fem els indepes, amb estelades, no li deuen produir la mateixa sensació de rebuig que em causa a mi una mani amb banderes espanyoles.
Què vull dir amb tot això? Doncs és molt senzill: que el discurs independentista no l’hem de fer identitari si volem atraure ciutadans a la nostra causa, que hem de desmuntar les mentides de C’s i de l’Estat espanyol, amb explicacions fàcils i que tothom les pugui entendre.

Sense enganyar ningú, hem de canviar d’estratègia. I aquest canvi crec que passa per deixar de banda, almenys de moment, l’identitarisme.

 

Catalina Valverde
26/12/2017

 
 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s