LES OPINIONS DE MOLTS UNIVERSITARIS, A EUROPA

OPINIONS DE MOLTS UNIVERSITARIS A EUROPA

 

 

PEPE CARROSTIA

Us passo un escrit d una companya que esta a Belgica
Bona nit,

Per temes de feina estic a Bèlgica des del passat diumenge! M’he trobat amb professors i alumnes de diverses Universitats d’Europa. Aquesta tarda les alumnes de la U. Ramon Llull (Blanquerna) han hagut d’explicar temes relacionats amb estudis i també amb el ” país”. Han explicat la situació política en la que ens trobem i han ensenyat els videos d’Òmnium. Hem acabat tots d’empeus aplaudint, tothom molt emocionat i fins i tot plorant!
Ens han demanat que passessim els videos per facebook i entre les alumnes dels diferents paisos han creat un grup de suport a Catalunya i ens han dit que ho explicaran a les respectives Universitats.
Les professores de Croàcia, Eslovènia i Escòcia m’han dit que ens ” entenen” perfectament, estaven especialment emocionades. Les de Croàcia m’han explicat plorant, que totplegat els recordava molt al que havien viscut!! Les altres ens donen suport i diuen que coneixen el què passa per les noticies.
Les belgues ( són de la part “flamenca”) i estan enfadades perqué es veu que el Rajoy ha dit que el jutge belga que ha portat el cas del Puigdemont havia estat implicat amb els nazis! Les alumnes han penjat cartells pel Parlament de Brusseles de democràcia i llibertat presos polítics, també han repartit cartells pel carrer.
A tothom a qui podem els hi expliquem la situació! Hem demanat que ho ” escampin” per tot Europa!!! Estic emocionada i contenta per haver pogut ” explicar el que estem vivint.
Penso que cal molta més difusió entre la ” gent” , fins ara tot ha quedat com a ” noticia de TV i diaris”, ara comença a arribar ” al carrer”
! Perdoneu x la llargada del missatge però ” necessitava” compartir l’emoció del moment!!! Una abraçada
foto de Pepe Carrostia.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s