DESPERTA FERRO

DESPERTA FERRO

 

Ara ja ens arribat el moment d’aplicar allò que popularment era conegut, com a “Dret a Decidir” un eufemisme del !! Dret d’Autodeterminació!! D’acord amb els resultats del 1 ‘Octubre, i vist el resultat que, donaven més d’un 90% dels vots al SI a la independència de Catalunya. No paga la penal fer més sol-licituds al Govern central, per un diàleg obert i democràtic per aconseguir arribar a unes negociacions indestriables de la voluntat d’una majoria del Poble català, per poder decidir el seu destí polític, ates que mai ho han acceptat, ni ho acceptaran mai, la prova fefaent d’aquesta afirmació la tenim, amb el fet que el Govern central i els seus satèl·lits, han decidit aplicar-nos l’article de la CE, 155 i la seva interpretació molt “Sui generis”, per part del Govern central, de la article hi han qüestió, que ells tenen la pretensió de fer-lo valer, per aconseguir un vell somni de més de cinc segles, per part de Castella, com ho és,  veure consumada la destrucció total i absoluta de Catalunya, per una raó política, no som espanyols, però si som una colònia que formen part del regne d’Espanya i per tant no podem gaudir dels mateixos drets que els ciutadans espanyols, si algú té dubtes envers aquesta rotunda afirmació, li faig,  un preg, llegeixin i estudien curosament, les greus, i injustes mesures adoptades per al Govern espanyol.
Per tant menys temps morts, amb l’espera que hi hagin canvis d’actitud per part d’Espanya, ni cap mediació ho recolzament de la UE amb el tema de mediació ni per descomptat d’intervenció política envers cercar per als 7.500.000 ciutadans europeus que viuen a Catalunya, la defensa de tots els drets fonamentals d’aquests, així doncs que ens deixa’n?, doncs una combinació binaria de possibilitats; defugir de la proclamació de la independència, hi declarar unes noves eleccions autonòmiques, sense cap garantia,pel moment de si podríem participar-hi partits Sobiranistes o Independentistes, ho l’aplicació del 155, és a dir l’ocupació total i absoluta de Catalunya i la prohibició del seu autogovern, un nou!! TRACTAT de NOVA PLANTA!!, amb forma de l’article 155,i de nou, amb un Rei Borbó, no cal fer-nos millor idea del “grau democràtic” hi de la generosa proposta que ens fan a “Tots” els ciutadans de Catalunya.
Així doncs no ens deixa’n mes alternatives, ho tenir el cap cot i de genolls, per temps indefinits, ho per al contrari, no obeir-los, hi lluitar cívicament i pacíficament, “sempre i ara encara més”; el Poble ha de tornar a mostrar la solidaritat, però també les seves exigències, amb el nostre govern, fruit d’una comptesa electoral, democràtica, hi plural amb la seva participació, i la de major nombre de participació de la ciutadania de Catalunya, que mai havia esdevingut al Principat, per tant de nou val allò de dir-nos “DESPERTA FERRO”, hi referma-nos amb la perseverança, la fé amb nosaltres mateixos i l’amor a la nostra Pàtria, l’hem de defendre amb la unió de tots aquells, que defenguin la llibertat, els drets fonamentals, el compliment i l’anhel d’esdevenir,  d’esser UN SOL POBLE, amb la democràcia, la justícia social, la diversitat de les nostres gents, les seves llengües, cultures ètnies, i ideologies, un sol poble que defensa la terra a on viu, treballa, hi ha on ha construït la seva llar, la seva família, el seu present, i un futur millor per a tots.
Això no va de banderes, ni de nacionalismes, va de construir un país millor per sempre, va d’aconseguir un POBLE FELIÇ, per ara i per les generacions que esdevindran al futur inmediat, hem de reflexionar rigorosament al que com a poble podem fer per Catalunya, ates que de no fer-ho serem de nou una colònia, i nosaltres tots els ciutadans !! UNS ESCLAUS DEL REGNE D’ESPANYA!!
Gonçal Bayó Canut
..

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s