L’ALTRE CARA DE LA MONEDA (DUI)

L’ALTRE CARA DE LA MONEDA (DUI)

 

Hem vist la cara que tothom coneix de la DUI, però vull palesar que com tota mena de monedas, té dues cares, així doncs en es precis poder veure l’altra cara, la que ens pot portar problemes, totalment contraries als nostres interessos com a Nació, per què ha de quedar (ho repeteixo de nou) molt clar que no tots els Estats reconeixen immediatament al Nou Estat, qualcuns o poden deixar “Sine-Die”, pendents de l’evolució o bé temen una involució, cal recordar-nos que els Estats, no tenen sentiments ans tot el contrari solament es mouen per interessos, i no espot obviar els mercats financers, que tenen molt a dir, per poder arranjar, el nostre dèficit, amb la concessió de Crèdit, i l’ajuda financera almenys els primers temps, fins que no funcionin correctament la Hisenda Catalana, el control fiscal i l’ingrés de les taxes a les oficines i caixa de la Hisenda de la República Catalana, que esdevé la sang que alimenta qualsevol Estat, per tant els ciutadadns, es a dir els tots els contribuients, han de deixar de fer-ho a la Hisenda espanyola i fer-ho per tant a la caixa de la República Catalana.
Esdevindran temps complexos, que afectaran en més o menys manera a la prestació dels serveis assistencials, a la sanitat, l’educació, a la seguretat de poder pagar des del primer dia les pensions als pensionistes (l’Estat espanyol NO és la primera vegada que incompleix), els acords, d’ordre interior, ni tampoc els exteriors; UE. Nacions Unides, tractats internacionals, el que significarà haver de variar prioritats especialment amb els pensionistes, malgrat el fet que Espanya, per mitjans de la seva Hisenda ha estat ingressant les cotitzacions de empresas i treballadors, i per tant (els acords internacionals) l’obligaran a pagar a la República Catalana, totes les aportacions pagades per als espanyols durant la seva etapa de treball re numerat, a fi i efecte que des dels primers dies de la desconnexió amb Espanya, tinguin efecte els pagaments que els hi corresponguin legitimament, al que farà necessari que esdevingui, una prioritat inexcusable de poder complir-la, i també unes negociacions amb l’Estat espanyol, per els actius i els passius, i rigoros control per part nostre, ja que no podem deixar aquest col·lectiu d’1.500.000 persones, possiblement sense l’única entrada que tenen per poder viure de manera digna, i no provocar una reacció amb la ciutadania, de rebel·lió i enfrontaments.
QUE ÉS EL QUE L’ESTAT ESPANYOL VOL, CREAR PER TRACTAR UNA ALTRE VEGADA D’ANUL-LAR LA REPÚBLICA CATALANA.

 

Gonçal Bayói Canut

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s