¿QUE ES LA DUI? (segona part)

¿QUE ES LA DUI?

 

SEGONA PART:

Actualment la majoria dels 193 Estats membres de les Nacions Unides, amb l’excepció de quelcom d’ells, com per exemple Espanya, ha reconegut a KOSOVO, fins i tot Països que encara no han reconegut a KOSOVO, han establert acords comercials, sense encara haver fet el reconeixement oficial, tot i tenim la pressió Internacional en contra de KOSOVO encapçalada per Servia, Rússia, i les RP. Xina, va subsistir i susciten, amb molts menys problemes actualment que quan formava part de la Gran Servia, ara amb aquests moments està a punt de presentar les sol·licituds per formar part de la UE. així com de la NATO.
D’aquesta manera, no es necessita la negociació o l’acord PER FER UN REFERÈNDUM UNILATERAL, HI VINCULANT, que es indefugible fer amb el Govern espanyol, hi també per al que es converteix amb el sistema més ràpid per obtenir la Independència.
Però vull palesar que ens pot portar problemes, totalment contraries als nostres interessos com a Nació, per què ha de quedar molt clar que no tots els Estats reconeixen immediatament al Nou Estat, quelcom o poden deixar “Sine-Die”, pendents de l’evolució o bé temen una involució, els mercats financers tenen molt a dir, per poder arranjar, el nostre dèficit, amb la concessió de Crèdit, i ajuda financera almenys els primers temps, fins que no funcionin correctament la Hisenda Catalana, el control fiscal i l’ingrés de les taxes a les oficines i caixa de la Hisenda de la República Catalana deixant de fer-ho a la Hisenda espanyola i per tant a la caixa de l’Estat espanyol.

Esdevindran temps complexos, que afectaran en més o menys manera a la prestació dels serveis assistencials, a la sanitat, l’educació, a la seguretat de poder pagar des del primer dia les pensions als pensionistes (l’Estat espanyol NO és la primera vegada que incompleix), els acords, d’ordre interior, ni tampoc els exteriors; UE. Nacions Unides, tractats internacionals, el que significarà haver de variar prioritats especialment amb els pensionistes, malgrat el fet que Espanya, per mitjans de la seva Hisenda ha estat ingressant les cotitzacions de empresas i treballadors, i per tant els acords internacionals l’obligaran a pagar a la República Catalana, totes les aportacions pagades per als espanyols durant la seva etapa de treball re numerat, a fi i efecte que des dels primers dies de la desconnexió amb Espanya, tinguin efecte els pagaments que els hi corresponguin legitimant, al que farà necessari unes negociacions i control per part nostre, ja que no podem deixar aquest col·lectiu d’1.500.000 persones, l’única entrada que tenen per poder viure de manera digna, i no provocar una reacció amb la ciutadania, de rebel·lió i enfrontaments, que és el que l’Estat espanyol vol, cercar per anul·lar al nou Estat.

NO DEIXEU DE LLEGIR LA TERCERA PART

Gonçal Bayó i Canut

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s