LES AMBIGÜITATS, INDECISIONS I L’ENGANY DES “COMUNS”

LES AMBIGÜITATS, INDECISIONS I L’ENGANY DELS,” COMUNS”

 

Una modesta reflexió, després de la reunió dels “Comuns”, amb el President Puigdemont envers al tema de Democracia i Referèndum,

Sr. Domènech, realment vostè s’ha confós de contrincants, o no té ni la més punyetera idea del que va el Procès, a Catalunya, vostès des del primer dia, han promocionat un cavall,” salvatge”, sense “casta”, i de pares corrents dintre de les classes i races dels equins, vostès han escollit els ases, perquè no tenen una altra forma de fer-se notar que “fem brams”., dit més dolçament, fer molta fressa, però poques anous.
Vostès creuen que parlar de fer un Referèndum, i fer-nos creure encara avui, que aconseguiran, que l’Estat espanyol, faci una transformació per reconèixer definitivament la!! Plurinacionalitat!! de l’Estat espanyol, just perquè vostès tindran els escons i la força al “Congreso” i al Senat, que els hi permetrà ja aconseguir-lo i poder fer-lo, vostès son tant ases que malgrat que no s’ho creuen, volem, vendre aquesta espècie cavallar, com de raça purament espanyola, i enganyar-nos a totes i tots, com a si nosaltres fóssim els verdaders ases.
Segueixi enganyant a qui els deixi, fer-ho, o vulgui ser enganyat (que també n’hi a, la vinya del Senyor), però sense cap mena de dubte, que tindran greus problemes amb la seva militància i fins i tot simpatitza’ns, a causa de la seva diversitat ideològica i plural, per al que Jo (humilment crec), que més aviat que no pas tard, qualcuns dels seus seguidors, esbrinarem la seva ambigüitat i indefinició ideològica i política, i probablement vostè anirà a parar al racó dels “Illuminati” amb la seva peregrina idea política de la creació d’un Nou Ordre al regne d’Espanya” i el fet de mentir, enganyar per convèncer als ciutadans i ser un maldestre somiador, políticament parlant.
¿Què guanya, fen això de mentir?, sortir a la premsa, ser mediàtic, conegut, o encara més trist, voler actuar com amb l’imperi Romà feien els emperadors, considerats com “primus inter pares”, i igual que els romans, voler conservar l’imperi, i aconseguir fer callar, destruir, com amb el nostre cas volen fer-ho amb la República Catalana, ¿per evitar que nosaltres siguem independents?, i ¿continuar sent dominats per als espanyols?, ¿perquè els i és necessari veure, escoltar i tenir més mostres de l’engany i de l’oblit per part de Podemos?, i de les seves promeses relatives en un referèndum no vinculant, per no poder gaudir (segons la seva opinió cap garantia jurídica) per a Catalunya, ¿hi el Dret d’Autodeterminació, ara l’hem d’ignorar-lo i oblidar-nos d’ell?, ¿ja han canviat de nou vostes, la metàfora de les línies vermelles?, això ara ja ni se’n parla, perquè s’obliden de parlar-ne, i així no tenir en compte, el fet de dir-los als seus seguidors, que mai li permetran poder fer un Referèndum pactat amb el Estat espanyol, a Catalunya!!, per les raons, que tots sabem i coneixem, No Quiero y ¿No Puedo?, excepció dels Illuminati com vostès, que defugen de la trista realitat, per interessos o de partit o possiblement personals.
Posem un clar exemple, com ho és la manca d’escons per aconseguir la majoria!!, absoluta parlamentària, la col·laboració dels grans partits, PP i PSOE, així com Ciutadans i del mateix Podemos, per votar, o abstenir-se, en favor de modificar la Constitució espanyola, i molt especialment l’article núm. 2 i 8 de la carta magna, que mai li permetran ni tam Sabal tocar-ho, ni parlar-ne, amb tres cents anys més, així que aquest tema no és possible ni ara ni dintre de la mentalitat dels polítics i governants de l’Estat espanyol.
Deixin de vendre fum, i enganys, vostès tenen tot el dret a pensar, i defensar les seves idees polítiques, o el que vostès creuen que pugui ser millor per als seus interessos, faltaria més, però no tinc cap dubte, que el que no poden ni haurien de fer és mentir, per interessos propis o de partit, per cercar l’escó hi el poder, això és il·legal i va contra natura, i l’ètica política i és ant-democràtic
Si realment creuen que és precís i necessari fer un canvi de governs i de sistema a, és a dir un Nou Ordre, a Espanya, que jo d’antuvi respecte,!! Endavant!!, però sense ombres, ni enganys, amb la cara neta, sense maquillar-la amb la fal·làcia, ni les pastanagues que vostès sempre tenen a les mans, i a la boca, si no, ho volen entendreu, que això va de Democràcia, ja s’ho trobaran, o els i reclamaran els que se sentin enganyats i emprenyats, però no diguin que respectaran les voluntats dels seus votants, per allò que aquells que, els votin, ho faran gràcies al seu engany, i per la manca total de la veritat, i la realitat i de les necessitats reals i imperioses, del que se suposa que també és el seu País, i són els seus conciutadans. Deixin de fer demagògia i passin ja a fer l’esforç que a tots sens demanarà com és i esdevindrà la Construcció d’un Nou País.
Això sí que és fer Pàtria per totes les generacions que ja ens segueixen, i que voldran gaudir d’un futur, més social i feliç, aquí a ca nostre a Catalunya., millor i diferent del que nosaltres vàrem tenir, i ara malauradament seguin tenin per defensar la Democràcia i el Dret d’Autodetrminació, i en cas d’impossibilitat total i absoluta, es molt més sencill, i amb cap dificultat, Juridica (sentencia del any 2010 per el cas de Kosovo), presentar una DUI, que ja coneixem les seves roses i les seves espinas, a dins de la Societat de Nacions.
Gonçal Bayó i Canut

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s