HEM D’ESMENAR, ELS ERRORS POLÍTICS

     HEM  D’ESMENAR ELS ERRORS POLÍTICS

 

 

No vull de cap manera atiar més un foc, que no ens hagis mai d’haver-se encès, per ser totalment inexistent, hem refereixo al miserable tema de la Corrupció, aquí a Catalunya, però els ciutadans de Catalunya tenen tot el dret per estar “emprenyats”, quan aquí també, s’intenten amagar, disfressar, i evitar que ens arribi hi ha totes i tots els catalans, la veritat, i respectin la nostra dignitat.
És inversemblant voler construir un Nou País, sense haver fet neteja de tot allò (com la impunitat, la instucionalitçació de la corrupció, i el silenci total), dels que diem,  hi els que ens diuen, que volem “Construir” un Nou País entre totes i tots, però, s’ha d’oblidar el passat, és cert que no s’hi ha d’encar nitr a ningú, però encara ho és més, que la justícia s’ha de fer per tothom, sense exclusions, ni personals, ni polítiques, si és que volem que la gent els faci confiança, quan ens parlen de independència, sobiranisme, llibertat, i democràcia, amb aquests nou estat la “República Catalana”.
Per tant el PdCat. No pot assumir aquesta càrrega, ni pot iniciar un nou camí com un partit seriós, demòcrata, lleial al poble i les institucions futures, amb una motxilla heretada, que no feta per als nous dirigents i militància, volent ignorar-ho i presentant una abstenció, a les votacions majoritàries en favor del fet que la Generalitat, es presenti com acusació per corrupció (suposadament feta), per un partit, ja no existent, que va governar durant 23 anys, Catalunya, i conegut per tothom com a Convergència i Unió, no considerant les demandes parlamentàries de tots els grups polítics del Parlament de Catalunya, excepció feta del PdCat, de presentar-se com acusació institucional, i per el tant haver condicionat al Govern actual de la Generalitat, amb unes declaracions poc assenyades hi que ara ha de fer d’immediat una esmena total i absoluta, de la declaració de no prendre part amb el greu tema, fins que els jutges dictin sentencia condemnatòria (d’acord amb el consell dels abocats de la Generalitat), que diuen, de no manifestar-se amb aquests moments i fins que no es conegui, si es porta a judici, el suposats fets imputats a CiU per la fiscalia de Catalunya.
Això malauradament hem recorda aquell vell tòpic, que diu,!!A DEU PREGANT; I AMB EL BASTÓ PEGANT!!
Els camins que ens ha de dur a la independència, no poden admetre cap mena de dubte, amb els greus vicis adquirits,  vells temps que precisament volem oblidar, amb el fet de la Independència, per poder ser independents, hi així poder construir la República Catalana, sense les raons indefugibles del fet, que tothom tinguem la certesa que construirem un País “radicalment diferent i millor”.
Evitem el!! Cainisme!!, entre els diferents partits que formen el Govern de la Generalitat, atia’n noves formes de enfrontament entre nosaltres els catalans, com que no alimentar mai més hi indegudament les dubtes entre Govern, Partits, i les institucions, envers el Poble l’únic Sobirà, de la Nació Catalana, i que sense cap mena de dubte, els polítics, els seus partits, i el Govern, no tenen mai que oblidar, que sense la voluntat, i la col·laboració de la ciutadana, mai ho aconseguirien.
Gonçal Bayó i Canut.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s