SENSE POLEMICA, I AMB LA VERITAT PER ENDAVANT

SENSE POLEMICA I AMB LA VERITAT PER ENDAVANT.

UNA REAFIRMACIÓ, de la meva Reflexió sense cap intenció de polemitzar amb un company a Facebook

 

10259748_240561996152153_7623442152899989183_n

 

 

Gonçal Bayo, editat el 20/02/2017
Ahir llegia, al grup d’amics a Facebook, una bella i poètica arenga de motivació, perquè el MH, SR.: PUJOL, ens doni una versió total del que durant els seus 23 anys com a President de la Generalitat, hagi “desat”, en el magatzem de la seva memòria, com ho poden ser, les seves experiències especialment punyents per a Catalunya, amb nom i cognom, dels polítics, espanyols del seu temps, hi de les seves accions greus hi corruptes fetes per ells, tant a l’Estat espanyol, així com a Catalunya, per recuperar de nou el nostre “orgull i la dignitat”.
No vull poletmizar envers aquests tema, no, perqué això,  de sempre anat hi va d’un altre “Pal el Pal de la Democràcia, i per tant del nostre Dret a l’Autodeterminació, pactat i acordat amb l’Estat espanyol?,  doncs, sí, rotundament sí, però que hem de fer,? si ells, mai  han volgut ni  volen tindre cap diàleg, que s’els ha demanat fins a catorze vegades, per els representants de Catalunya, ho és que el govern espanyol,  solament vol dialogar del que vol ell?,  i ens diu,  proposa i creu el més adient per ells, però que mai ho sigui també, per nosaltres, ni molt menys per parlar-ne, del Referèndum, això com es diu?, diàleg, monòleg, imposició, jacobinisme de Robespierre?, a la meva terra s’en diu de tot menys  !!DIÀLEG!!, prou de eufemismes, per tapar les intencions.
La veritat no és d’altre, que faci el que faci el govern espanyol, malauradament per tots els catalans,  tenen al seu costat, una gran part del Poble espanyol, hi si és encontre de Catalunya, és acceptat i fins i tot celebrat gairebé per tothom, la raó, la catalanofòbia existent, arreu d’Espanya, aquesta patologia heretada, i dirigida des de sempre per al regne de Castella sempre els hi ha donat un “Leitmotiv” !!els catalans, no és mereixem res més, des de fa ja més de cinc segle!!. Avantatges per nosaltres, puix No perquè modestament crec que no va ara i amb aquests moments d’això com jo abans deia amb paràgrafs anteriors, la crua realitat dels fets, ens mostren de manera molt clara i entendi-ble, que poc honor pot aportar-nos el MH. Sr. Pujol, a Catalunya, quan ell va ser el primer que l’hi va llevar, vendre’l, o l’insultà, amb la seva actuació d’una falta de respecte als milers i milers de ciutadans, que en ell van confiar i l’hi van demostrar amb els seus vots durant 23 anys, d’una història política, en clau interessos, partidistes, d’imatge, i del poder que va exercir i va obtenir gràcies a gent més conservadora, però tan noble i respectable, com la resta de les altres opcions política’s, que són fruit d’aquesta pluralitat d’opinions, indefugibles de la democràcia a Catalunya.
Permeteu-me que ho torni a repetir de nou. El Sr. PUJOL, potser en molts moments, va voler representar als Catalans, i per extensió a Catalunya, però la veritat, la realitat que s’ha pogut constatar, oir, i veure, no és una altra que, un home d’una capacitat cognitiva, extraordinària, intel·lectual, poliglota i amb una formació acadèmica, àmplia i diversa, utilitzes un sistema ancestral en la cultura popular espanyola, però en la clau Pujoliana amb la seva política del “PEIX Al COVE”, o millor dit en castellà vell, “Pa per a ara, i demà Déu dirà”, aquesta és la mostra més clara, i fefaent, de com més parli d’un, encara que sigui malament, millor per a mi, més guanyaré i més em temeran (de tots és ben conegut que les seves “Accions corruptes”), que sempre van ser conegudes, pels serveis d’intel·ligència espanyols, els partits espanyols, els polítics, i molts del seu entorn familiar, i del seu partit, però és evident, vostè apreuat contertulià, ho cita en el seu vídeo, que la “Por” de les espanyes, per les possibles declaracions de les experiències i coneixements del que és reconegut per tothom, com a clavegueres de l’Estat, jo voldria dir-li envers aquesta afirmació amb tots els meus respectes per la seva opinió, que no era, ni mai ho serà d’interès pels Unionistes, d’abans i d’ara, com  tampoc,  li va valdre, el que fóra considerat, un Català NO SEPARATISTA, perquè just en el moment que això es va entreveure,  i ell va començar a manifestar, el seu possible independentisme, tota la força de l’Estat central, va obrir i aixecar, aqueix trist, penós i mal oliïn-te teló, que el va protegir durant més de dues dècades, de la “delicadesa castellana”.  !!Quid pro quo!!
Diu un vell tòpic català, que manifesta això de què, “La merda de la muntanya, no fa pudor, encara que la remenis amb un bastó”,!! Doncs no la remenem més!!.
I voldria acabar aquesta modesta opinió personal, amb un dels més grans independentistes actuals, que jo crec, que ho és des del seu bressol, ha esdevingut el més afectiu i efectiu, per la nostra història moderna, senzill, clar i net, un home del poble, amb el poble i per al poble,!! Deixem-nos de punyetes!!, i donem suport a aquests gran home, excel·lent polític, valen estadista, i estimat per tot al que es veu i s’entén per una gran majoria dels catalans, el MH. Sr. Carles Puigdemont, així doncs anem per feina i no donem cap possible avantatja ni per al Sr. Rajoy, ni per la seva i particular “Voz de su Amo” d’un cínic i mentider compulsiu, de ien-nos sibilinament que existeix ara i actualment un principi d’acord entre les dues parts per bastir un pacte per resoldre “el problema català” com ens ho diu l’inefable Sr. Millo.

EL Sr. Pujol s’ha escrit ell mateix la seva història, que descansi amb pau, si la seva consciència li ho permet.

Gonçal Bayó Canut

Advertisements

Occasionally, some of your visitors may see an advertisement here
You can hide these ads completely by upgrading to one of our paid plans.

Upgrade nowDismiss message

Navegació per les entrades

Deixa un comentari

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s