!!QUID PRO QUO!!

!!QUID PRO QUO!!

 

10259748_240561996152153_7623442152899989183_n

 

Quid pro quo

La aprobació del presupostos, per part de la CUP és ara i amb aquesta ocasió, un respir i una seguretat, de que el “Proces” seguéis el seu cami, aparent-ment, amb més força, que fins ara, pero no vull posar aigua al ví independentista, personalment crec amb quasi total seguretat, que no trigarem molt a patir una altra situació d’angoixa, fins que arribi la data del venciment, és a dir fins el proper mes de setembre, d’enguany i la posta en marxa del referéndum, per el contrari si no és fa dins d’aquestas datas, per motius ara amb aquest moments imprevisibles, (dels que tothom ja coneix ) i s’espera, per part de las respostes del govern espanyol, és de preveure quelcoms problemas, amb la CUP, qué en res i per res ens beneficiará a la majoría dels catalans.
El Sr. Rufat ens ha tornat a dedicar una nova versión del “Quid pro quo”, ho més clar i net, una amenaça, ho un nou xantatge, si és porten a terme, el que ells manifestant que no “son els seus pressupostos” i no s’aceptan i posen en marca les seves esmeres de toas ben conegudes, per tant, estarán esperan el motiu i el moment més adient, per els seus interessos de partit, per tornar a “Mutar”, amb tot el desconcert, la angoixa, i cansansi, de la ciutadania independentista, i un increment més que possible dels que tenen dubtes, i un afiançament más fort dels unionistes, junt a la perplexitat dels ciutadans de la UE. i dels governs arreu de tot el món.
Soc un dels que pensa, malgrat no ho crequi , que tenim que fer veure, que no veiem, no escolten i no parlen seriossament del, que son sense cap mena de dubte el pitjor enemic del independentisme, i no són d’altres que aquells; que tenen dins del partit, multitut de branques, contradictories entre ellas mateixes, i fins i tot enemigues i enfrontades, anti-capitalisme, acrates, radicals d’esquerra, marxistes i neo-marxistes, i en darrer cas, i no crec, que esdevinguin mayoría, els que és diuen Independentistes, que más aviat sembla una “Acció” (fenomen, fisic ) que produeix el efecte contrari, i de la mateixa força i intensitat la”Recció” amb el si del interior de la CUP.
La qüestió es fins a on hem d’rribar, aceptan i toleran els xantatges i amenaces, de la CUP?, és que no en tenim prous de tots els greuges que diariament, constanment, i durant, ja fa més de tres segles, ens han fet i ens fan, els governs espanyols, amb tot i per tot, volem més ofensas, menysteniments, prohibicions, retalls, castigs, assesinats, bombardejos, repfresions multitudinries, angoixa economica i financiera, manca de llibertats, centralisme, ineficacia, por, pobreza, miseria, injusticias, indefensió, negatividad total i absoluta, al dialeg, i la negociació, incompliment de tots els acords que s’han pres durant anys i panys, desconeixement quasi total de la realitat de Catalunya, rebuig absolut per admetre, que Catalunya és una nació, desde el segle XII.
Ara és la millor hora i el millor moment, per fer pinya, per deixar de cantó, tot alló que ens diferencia, per al moment, i al menys fins haver obtingut, la llibertat de poder governar-nos per nosaltres mateixos, i administrar la nostre fiscalitat, la nostre justicia, educació, sanitat, les prioritats , les inversions, és a dir la NOSTRE NACIÖ I SOBIRANIA DE LA REPÜBLICA CATALANA
Gonçal Bayó i Canut

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s