UNA MODESTA REFLEXIÓ, TRAMESA AL MH. PRESIDENT DE CATALUNYA

UNA MODESTA REFLEXIÓ, TRAMESA AL MH. PRESIDENT DE CATALUNYA.

 

escut-de-catalunya-1

 

MH. President Sr. C. Puigdemont, primer vull demanar-li, que hem dispensi pel fet d’escriure-li una reflexió que molts ciutadans vàrem plantejar, el primer dia, després de conèixer els resultats de la comptes-a del passat setembre del 2016 i que ens varen deixar bocabadats, en veure que amb aquella primera sessió al parlament, es van escoltar més als de la CUP, recordo perfectament les paraules del Sr.-ßaños, proclama’n que no havíem guanyat ni vots ni escons suficients, per proclamar una DUI.
Creu error, de coneixements estadístics, i de manca de visió del futur, i de l’ocasió perduda, per fer cas aquí mai ha lluitat (almenys fins ara per la independència de Catalunya) però si s’han aprofitat per mostrar-nos a tothom, les seves prioritats i els seus enganys, per fer-se notar políticament, però no Patriòticament, i ara estem pagant un preu indignant, i crea’n més dubtes, i enfortim l’escepticisme a la ciutadania (de aquellos polvos, estos lodos).
Recordem-nos ara del percentatge de vots en les dues darreres comptesses per al Congreso de los DIputados, espanyol, no vàrem superar el 48,5% dels vots de la darrera comptes-a per al Parlament de Catalunya, i varen governar amb majoria, però emparats per al 29,7% del total de la ciutadania espanyola amb dret a votar, ¿varen tenir ells més coratge?, ¿més vots que el total dels altres partits? !! NO!!, vostè que és un home “Molt llegit i informat”, deu recordar perfectament un tòpic universal que s’atribueix a Albert Einstein i que deia això, “si el que fas ara no et dóna els resultats que tu cercàs, canvia el sistema de fer-ho per obtenir el que tu vols”:
Així que crec que hem d’esmenar i recuperar la “pantalla oblidada de la DUI” abans que la Brigada Aranzadi, ens ho pugui boicotejar, impugnar i destruir, amb un sistema més ràpid, qué no cal demanar-los permís, i és d’aplicació automàtica. Sense referèndum per aconseguir ho un Si ho un No, sóc coneixedor del fet que ens resultarà més complicat, que la comunitat d’estats internacional. Es doni el seu vistiplau, però no hem d’obviar que Catalunya és (col·loquialment parlant) un Bombó que agrada i pot esdevenir un nou camí per una Unió política, Europea, i no un club d’interessos nacionalistes dels estats que avui en són parts, Catalunya té una llarga i agra experiència, que sempre ha sabut resoldre, i que ara són altres temps, altres interessos comunitaris, i europeus.
Desperta Ferro, despertem als catalans per aconseguir d’una punyetera vegada recuperar i actualitzar allò que la força d’una traïció (la rosa Albion) i les forces de Lluís XIV de França amb el Duc d’Anjou Felip de Borbó al seu front, ens vàrem pendre manu-mili tari, i sense cap raó jurídica.,
VISCA CATALUNTA, LLIURE I SOBIRANA  (i Girona més).

A les seves ordres Sr. President:

Gonçal Bayó i Canut
RESPOSTA DEL MH. SR. PRESIDENT CARLES PUIGDEMONT i CASAMAJÓ

Carles Puigdemont i Casamajó

Carles Puigdemont i Casamajó

Moltes gràcies per les teves reflexions Gonçai Bayó Canut

La meva admiració per el com ho està fent per aconseguir la Independència de Catalunya, Sr. PRESIDENT, és inexplicable per la meva humild persona, el poder fer´ho amb paraules, n’estic segur de que vosté ha esdevingut el millor PRESIDENT QUE CATALUNYA A TINGUT, amb tota la seva llarga història, sempre romandre al seu costat

GONÇAL BAYÓ I CANUT

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s