DEMOCRÀCIA AMB DEMOCRÀCIA, LO MILLOR ARA I SEMPRE

DEMOCRÀCIA AMB DEMOCRÀCIA, LO MILLOR ARA I SEMPRE

 

 

10259748_240561996152153_7623442152899989183_n

La veritat de la actual situació SITGETANA, no és gens aliena a la forma d’entendre les CUP, arreu de tota Catalunya, no obstant en ha de valdre per no anar mai més al seu remolc ja  que per cert, acostuma a ” MUTAR FORÇA SOVINT I A DESTEMPS “; però no podem, ni devem donar-li un xec amb blanc, sense d’altres compromisos tampoc al de PDEC (Convergencia) que amb las CUP i ERC, són, les altres forçes Independèntistas, del nostre poble.
I molt especialment per la part que els correspon als de ERC. que segons l’opinió dels convergents, són el mal, els causants de la desfeta de CIU, els que pugnen per la destrucció del seu partit, els més neo-liberals, del actual arc parlamentaria catalá, sota el comandament del ferotge, i traïdor de la Independència, el MH. ORIOL JUNQUERAS.
Això és d’una estretor de miras, així com de manca d’originalitat i coneixements polítics inversemblants, i molt a favor de les forçes unionistes, i del Govern espanyol, que els està massacrant, juridicament, d’una forma injusta, i anti-constitucional, perque els conflictes polítics mai s’ha pogut redreçar amb els jutges i la judicatura, únicament es podem trobar solucions amb el dialeg, el pacte polític i la fermesa de la Democràcia.
la supervia, l’orgull dels anys dels 23 anys de govern “del peix al cove”, que ells mateixos s’han atorgat, com un fet indestriable de fer País, però sense donar-se compte de que sempre els van utilitzar els governs espanyols, per amagar tots els greuges, directes i indirectes que ens feien als catalans, i a Catalunya, així doncs obviem definitivament altres temps siguem practics, deixem que el passat esdevingui història i reflexionem per cercar, l’unió de tots els partits, i de la ciutadania, l’unica força que Catalunya té i tindrá ara i sempre, (creure, pensar, recordar blasmar SI però de manera democràtica, sense escarfalls, ni fer-ho, ho comunicar-ho públicament.
“LA ROBA BRUTA S’HA DE RENTAR AMB L’INTIMITAT I A DINS DE CASA NOSTRE.
A Espanya no li cal cap ajuda, ja tenen prou força, no siguem tant rucs de donar-los arguments, i municions, per que els utilitzin en contra nostra, fins i tot com el “gloriós general Espartero”. ÉS BEN CERT, QUE ELS TEMPS HAN CANVIAT, PERÒ LA VIOLÈNCIA S’HA TORNAT INTEL-LIGENT.
Gonçal Bayó i Canut

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s