DESOBEDIÈNCIA, ¿SIMBÒLICA O REAL?

 

DESOBEDIÈNCIA. ¿SIMBÒLICA, O REAL?

 

12112109_1656723121241870_7824464666063590141_n-2

 

 

Crec i ho dic amb el màxim respecte, per tots aquells que són càrrecs electes, dins dels ajuntaments i arreu de tota Catalunya, i membres del AMI, que l’acte simbòlic d’avui sis de desembre de desobediència política, compleix molt poc fefaent. La desobediència com a tal, i no hem val, que el vulguin disfressar amb l’excusa dels funcionariats, que evidentment ha d’estar ara per ara, allunyats de la desobediència civil, i total de la ciutadania, de tot allò que es mogui arreu institucional en esdevenir funcionaris públics i com a tal haver jurat fidelitat a la Constitució de l’Estat que els ha contractat i els i paga els seus salaris,
Així doncs, fins al moment que el Parlament català, proclami la Llei de Transitorietat Jurídica, que indefugiblement els ha de protegir com a persones i funcionaris, del nou Estat La República Catalana, i no com ho són ara, i amb aquests moments, de les institucions espanyoles, i per tant poden ser sancionats de manera greu, i fins i tot empresonats per desobediència a l’Estat espanyol. Això modestament puc dir que ho tenim molt clar tots els Independentistes, amb dos dits de seny.
Ara bé menystenir la importància de mostrar un front d’unitat tant per part dels càrrecs electes, així com dels seus partits, és una altra qüestió radicalment oposada a la imatge que ens és preciso,  perquè ho entenguin tant els governs espanyols, així com l’opinió pública, d’arreu de la Península,  la UE i de totes les nacions reconegudes en l’àmbit de l’ONU. Per al contrari aquest “si però no”, i cadascun a la seva manera i allà a on puguin i vulgui fer-ho, sense cap tipus global de normes i maneres col·lectives que siguin d’obligat compliment, i vinculants, per a tots els membres de l’organització del Municipis adherits al AMI, i arreu de tota Catalunya, modestament crec que és fer un brindis al Sol, ho bé afegir-li aigua al vi.
És a dir malmetre l’essència fonamental de la desobediència que la Unitat, i no més que, la Unitat, és la més gran i millor exemple de mostrar-nos a fins i tolt a nosaltres mateixos, la seguretat del que volem, per al que treballem (a la vista ho a dins de la cuina per la independència), així com de la nostra constància i perseverança com a País i com a Poble.
Per tant, s’ha de tenir molt en compte per totes les parts actives, que la joia de les indestriables accions de desobediència a l’Estat espanyol d’ara ho del futur immediat han d’esdevenir massives i col·lectives, si volem aconseguir l’impacte i resultats en favor de la Independència.
Gonçal Bayó Canut

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s