PRESSUPOSTOS DE LA GENERALITAT, COM HAN DE SER?, CAPITALISTES HO ANTI-SISTEMA?, TEMA DEL DIÁ ARREU DE CATALUNYA.

PRESSUPOSTOS DE LA GENERALITAT, ¿COM HAN DE SER?, CAPITALISTES, HO ANTI-SISTEMA?,

!! TEMA DEL DIA, ARREU DE CATALUNYA!!

 

 

10259748_240561996152153_7623442152899989183_n

PRESSUPOSTOS DE LA GENERALITAT, ¿COM HAN DE SER?, CAPITALISTES, HO ANTI-SISTEMA?,
La qüestió, mereix una reflexió, seriosa i acurada, ¿Capitalista, Comunista, Nacionalista?, !! han de esdevindre els més justos i els més adient’s per a totes i tots els ciutadans, de les diferents classes socials !!, I per un millor repartiment de la riquesa del País, i per que tothom aporti el que li per toca, tan amb la fiscalitat, treball, esforç, col-laboració, respecte i acceptació, dels deures, drets,  i dels beneficis comuns.
No pot existir País sense pressupostos, però tampoc sense el capital per financiar-ho, crear llocs de treball, pagar el just i correcte els treballadors, sense discriminació, per res i de res, i no sempre perdre els més dèbils, sense aconseguir la contribució dels més poderosos i més rics, a l’hora que controlar al máxim i sancionar, l’evasió dels capitals, les aportacions fiscals planes al erari públic i per els de sempre, en contra del interessos del País, així com dels menys afortunats socialment i económicament.
Si las classes més baixes i les mitcjanes, no tenen poder adquisitiu, com poden, fer la circulació dels diners, inprescindiple per anar als mercats de comsum, i poder comprar els productes fabricats per els industrials, i amb el seu capital?, ates que no fem una distribució correcte i justa de la riquesa nacional al poble, i per tant la contribució, de tothom a les despeses, que ens són indestriables del Estat del benestar, per això es indefugible el canvi de les polítiques econòmiques com la actual de tipus Neo.liberal, que ens han enfonsat a tot el Món Occidental, i Oriental.
Crec que ens caldria recordar les polítiques econòmiques més lliberals. ho fins i tot les del “Plan Marshall, per la recuperació´de Alemanya, França, i Austria després de la II Guerra Mundial, ¿Oi?
GONÇAL BAYÓ I CANUT

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s