RES HA CANVIAT, I RES CANVIARA AMB L’IMMOBILISME DE RAJOY

RES  HA CANVIAT, I RES  CANVIARÁ, L’IMMOBILISME DE RAJOY  ÉS UNA PATOLOGIA “POLÍTICA” INCURABLE I PERILLOSA PER  ESPANYA, I EXCEL-LENT PER EL PP, VIST EL QUE HA FET AMB EL PSOE.

 

 

10259748_240561996152153_7623442152899989183_n

El que vol dir, que res hem d’esperar, ni ara ni per molts anys cap canvi, amb la manera de governar, ni cap regeneració democràtica i política, ni  Constitucional, com demanaven apropo del 75% del poble espanyol, en les darreres  comptesses electorals, fins i tot per al tema del referèndum vinculant a Catalunya, va fer que els partits, en contra del mateix Rajoy especialment i de la governança feta durant la darrera legislatura, han  fet un retrosses total de les intencions i promeses electorals de dos partits polítics, nacionalistes espanyols.
Com el PSOE, en primer lloc, que s’han abstingut al moment de la votació per donar-li la presidència del govern, aquell que li varen dir, per activa i per passiva!! NO és NO!!, innumerables vegades i davant de tots els pobles d’Espanya, portant un greu conflicte i divisió interna al PSOE i al PSC, que a hores d’ara no es pot calcular, ni la humiliació i el desencís de la majoria de la seva militància, amics, coneguts i saludats, i que pot ésser indefugible, de no poder tornar a governar, alternativament, amb el PP, com hi havia succeït des de tres dècades abans, s’ha acabat amb teoria el “bipartidisme” en favor d’un partit dominant i més gran com el PP, i una atomització de diferents partits, i de diferent-és ideologies polítiques, entre ells PODEMOS i C,s, Podemos hi han promès molt, i han enganyat més que han promès, han venut molt de fum, per qüestions internes, per ignorància i desconeixement de la diversitat i pluralitat política d’Espanya (amb menció molt especial per al País Basc i per Catalunya), i Cs. No és res més que un succedani del PP, amb l’accentuació d’una catalanofòbia que ha donat dividends en forma de vots, primer i ara amb la més que possible pèrdua de tots els vots provinents dels dos grans partits de sempre i en particular del PP.
Vist l’èxit que obtingut el Sr. Rajoy, fent una vegada més el paper de “Don. Tancred”, no és gens improbable, que aquesta legislatura (llarga ho curta), esdevindrà una continuació d’aquest, però sense cap possibilitat de dialogar, i sempre amb el No com a objectiu, la legalitat, i les lleis per endavant, però amb l’absència de la regeneració i el diàleg polític, i si l’ús del Tribunal Constitucional, com a un nou codi penal, que no contempla la nostra carta Magna (com si ho és l’activitat d’arbitratge, de les lleis constitucionals que li atorga la Constitució espanyola), i que al Constitucional se n’hi ha atorgat políticament una norma d’obligat compliment sancionador i penal, que repeteixo no figura a la nostra carta magna, i per més “INRI” que no té cap país de la UE ni cap Estat democràtic i de Dret, d’occident.
Dit això és molt evident que l’única poderosa i gran força, que tenim a Catalunya, en enfront d’un Estat sense límits de poder com ho es Espanya, és indefugible, dels nostres ciutadans i amb una majoria que revessi més del 50% de l’electorat i els seus vots, que ens a són indestriables per la “Reconstrucció” de la nostra nació i l’establiment d’un Nou Estat,!! La República Catalana!!, ho hem de fer sense presses i de la millor manera políticament parlant, però sense cap mena de pausa, ni retard. i això solament ho pot fer!! El Poble!!, amb civisme, diàleg (si és possible), amb intel·ligència política, amb una cura extrema per no caure amb el parany de, totes les provocacions, tant de dins de casa nostre com de l’Estat i governs espanyols, per intentar-nos, fer-nos sortir als catalans,  la Violència.
Weinsinger l’any 1988;  defineix la Violencia, com una sensació de disgust, greuges, injuries, mal tractament. I una oposició constant, que ens pot dur, a un fet imperdonable, com ho és el desig de combata-lo, i que unit als sentiments tan bàsics, com és la rabia acompanyada de la ira no podem ni hem de fer-ho. Hem de resistir, sense agenollar-nos, ni molt menys abaixar el cap, més aviat utilitzar tota la nostra capacitat cognitiva, si volem que Europa ens entengui i ajudi.
Els Catalans no hem de fer en cap moment, marxa enrere, !! Cap ciutadà que viu, treballa i roman a Catalunya!!, perquè no esdevé un tema identitari, ni d’orígens, ni de banderes, ni fins i tot de nacionalismes, és el dret de la supervivència del present per a tots sense exclusió, i el futur dels nostres descendents, “in secular segulorum”.
Gonçal Bayó i Canut

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s