LLEIS, LEGITIMITAT, I LEGALITAT, SÓN EL MATEIX.

LLEIS, LEGALITAT I LEGIMITAT, SÓN EL MATEIX?

10259748_240561996152153_7623442152899989183_n

 

Estem al segle XXI i encara hi ha lluites i guerres que existeixen en molts Països per culpa de tenir lleis injustes i en contra dels Pobles i els seus drets fonamentals, així doncs Sres. i Srs. Diputats, I, Arrimadas, Iceta, i X. Albiol abans d’assenyalar i etiquetar als altres, vegin, i comprovin si moltes de les nostres lleis de la Intocable Constitució, ho el que és molt pitjor la interpretació que es fa de les mateixes lleis pel part dels nostres Fiscals, Tribunals i Governs i veure si són realment Justes, i pensades en la defensa dels ciutadans o bé en els interessos exclusivament dels governs de l’Estat.
Vostès, els polítics unionistes, ho constitucionalistes, tant se val, des de sempre el seu objectiu intencionat, ha esdevingut, fer de la polèmica irracional, i fins i tot irreverent, la justificació de les seves fòbies que són els causants de molts dels problemes, actuals entre Espanya i Catalunya, tan sentimentals, socials i polítics, degut, al seu anhel per evitar el progrés de Catalunya, i aconseguir la submissió total de la Nació catalana., destruint la seva llibertat i sobirania i ara i de nou ho hem pogut tornar a escoltar i veure, amb les darreres sessions, al Parlament de Catalunya amb motiu de donar-li la confiança al MH, Sr. Puigdemont i la de control al govern de la Generalitat.
Però això si, sense aportar vostès res,  en el fet que els altres, puguin entendre racionalment, ho com una reflexió intel·ligent, per aconseguir bé per la via del diàleg (i sense pistoles, com diu que ho fem el Sr. Feijó del PP) i que demanem de fer a Catalunya com a resultat vinculant, de les negociacions, ho del pacte fins i tot no el més adien, però sempre molt més millor, que no pas un bon, Judici per tractar-se indefugiblement d’un tema exclusivament, polític i no Judicial, negant-se sempre a escoltar-nos, i estudiar com mini’m les idees de com entenem, demanem i volem gestionar i governar-nos, el nostre País.
I així poder vostès arribar a respondre’n’s millor que l’inacceptable, No habitual i etern, per poder, mútuament, oferir-nos, totes dues parts. !! No imposar-nos!!, res que pugui ser fruit d’unes lleis que s’han de guanyar el seu respecte, per part de la ciutadania, Però això SI,  mai imposades i han de ser Acceptades, Flexibles i Adaptables als canvis, i que NO puguin utilitzar-se com Amenaces, NI com a Represalies Indestriables de les Demandes Socials. 
Jo respecto les opinions, de vostès els Constitucionalistes, malgrat que no les puc compartir, per qüestions d’higiene mental i democràtica, però vostès malauradament per tots,  i molt especialment a tots aquells que no siguem del seu pal, tots nosaltres som uns rucs, uns feixistes, ho comunistes. ho anarquistes i fanàtics secessionistes, que no unim els ciutadans, i desobeïm les sentències del Tribunal Constitucional, siguin  justes ho injustes, per tenir !! exclusivament un sol objectiu polític, oblidant-nos dels problemes Socials, així com de governar la nostra autonomia !!, i per tan dedica’n els nostres ingressos i temps al “Mono-tema” (eufemisme inventat per vostès) de la independència per aconseguir la destrucció d’Espanya i per tant hem pres un camí, a on romandrem sempre, i per als segles dels segles fora de la vostra galàxia (vs. Sr. Margallo).
Per descomptat que podeu opinar, pensar i creure com ho cregueu més adient per les vostres persones, ho els vostres interessos, personals ho de País, però no de forma i manera excloent, ni maniquea, els sentiments, no són ni blancs, ni negres, són personals, sense cap exclusió de ningú, i per tant, d’una diversitat que els enriqueix, i que esdevenen únicament, propietat de cada ser humà, com pot per ser estimar i respectar una terra, una cultura, una llengua, un País, ho d’una nació, i no importa quina és perquè és un fet constatat i indestriable de tots els éssers humans, individualment ho com un col·lectiu (la Pàtria comuna) i per raó del fet que els sentiments, no es poden imposar, ni obligar a tenir-los, ni comprar-los a canvi de res així com tampoc es deuen menysprear, ni les il·lusions reprimir-les.
Ha excepció feta, d’aquells que no entenen, ni volen reconèixer les injustícies que és fan a tots els altres, i per què molts tenen la seva consciència humana, social i política, com la pell del camaleó, ja que són fruit d’un treball de Pigmalió polític i dictatorial, que al llarg dels temps, els ha dut, solament a un sistema, d’obediència, servilisme i vassallatge, propis del segle XV i fins ara mateix, degut, solament a la “voluntat”, per romandre amb els ulls clucs, les orelles taponades i el cervell amb Stand-By, motiu pel qual s’han transformat, amb uns automates, teledirigits, per la seva mancança de capacitat cognitiva, ho de coratge per acceptar, que tothom no és igual, i acceptar la diversitat i la pluralitat, d’un Estat plurinacional mai reconegut, per Espanya des de fa ja tres llargs segles.

Malgrat  d’un fet inqüestionable, com és,  que tots siguem fills de la natura ho de Déu.

Gonçal Bayó i Canut

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s