LA HISTORIA MAI COMPTADA DE CATALUNYA

                   LA HISTORIA MAI COMPTADA. DE CATALUNYA I ESPANYA

 

10259748_240561996152153_7623442152899989183_n

 

Benvolguts contertulians a Facebook, jo respecto les vostres opinions, vers la història de Catalunya i la d’Espanya, com no pot ser d’una altra manera, però no les comparteixo amb absolut, motiu pel qual i humilment ús convido al fet precís i concret, de què hem digueu, assenyaleu, ho citeu ¿quina és la veritable història? ¿La de l’Espanya que publica el “vencedor” de tots conegut? ho aquella com la de Catalunya, la que mai han permès, ni publicar, ni analitzar, ni poder-la estudiar, per la prohibició i castigo del mateix vencedor?
Doncs, permeteu-me fer-vos una reflexió, sobre la història de Catalunya la real, la veritable, “no la impostada”, és a dir, aquella que sempre ha sigut i és, una “història fal·laç i irreal”, la que molts, dels que es diuen ser, catalans, o espanyols, i que pensa’n i actua’n com imperialistes, del segle XV, ens la mostren i ens diuen a tothom que esdevé l’única i la veritable i l’oficial per a tot al regne d’Espanya, no obstant l’única veritat és, que els d’ara, i actualment, van vestits per, Armani, Boss, o el que encara, és més irreverent, com és el fet de poder “Gaudir”, d’una gran majoria de les salves pàtries, que tenim, i doneu-vos per ben segur que ho són, indefugible-ment per defendre als seus propis interessos personals, així com ho són tots igualment, els practica’ns de la corrupció, sistèmica més punyent d’Europa i de la UE. i que malauradament, la Pàtria per ells, no és la seva Mare ideològica, si més no, és solament, un eufemisme a on s’hi ha aixopluguen i l’utilitzen.
Aquesta trista història, no ha estat una praxi habitual solament d’ara, si més no, és de tots molt coneguda, des del mateix moment en què s’arriba als acords de les Corones de Castella i la d’Aragó per utilitzar el tradicional i antic, sistema polític de la Corona d’Aragó, conegut popularment amb el nom de “Matrimoni a casa” per al casament de Ferran II d’Aragó (de la família Trastàmara) amb Isabel Princesa d’Astúries (títol atorgat, en signar el, “Tratado de los Toros de Guisando” a fi i efecte d’aconseguir, la pau per Castella i Lleó), i amb concessions per al dos signants germanastres, també (de la família Trastàmara) eren tots dos cosins de Ferran II d’Aragó.
Isabel incomplirà el tractat, oblidant intencionadament, que no podia contraure matrimoni, amb ningú que no ho hagis autoritzat el Rei Enric IV de Castella, l’altre subjecte firmant del Tractat de Guisando, el fet de contraure matrimoni, Isabel i Ferran, sense anunciar-ho i no demanar l’autorització del Rei Enric IV, es va considerar una traïció, i va ‘produir un rebuig del Rei Castellà, i per simplificar l’article i no allargar-lo més, una Guerra civil entre els partidaris d’uns i d’altres als territoris de Castellà.
Vull palesar, que les raons per arribar aquesta greu situació, no varen ser d’altres, que l’ambició de conquesta  de Isabel I de Castella  (mai no va voler una altra cosa), que engrandir els territoris castellans, amb un desig, constant. per fer-los com més extensos i nombrosos, millor, i fruir de més gloria, per ella,i com a Reina de la Corona de Castella, així com el fet de gaudir del màxim, poder polític i executiu.
I una altra reflexió, no es creguin, el tòpic de “Tant Munta, Isabel com Ferran”, perquè mai va ser veritat, atès que Ferran II, d’Aragó mai va tenir cap poder, polític, excepció del de Rei Consorts del Regne de Castella, degut, a les condicions dels pactes de casament, d’entre els dos contraents, ni tampoc va viure juntament amb la seva esposa Isabel I (els primers cinc anys, del matrimoni), per qüestions polítiques, llargues d’explicar i gairebé mai fetes, amb una rigorosa exactitud.
Vegin i repassin la història de Catalunya i d’Espanya, la veritable, i mai publicades, ni admeses, per al Regne d’Espanya, hi ha molts medis per poder fer-ho, i vagin si els escau, a la recerca, històrica i, oficial, aquella que ens han dit i ens diuen encara tots els governs espanyols esdevinguts des de cinc segles enrere, i admesa i acceptada per l’opinió hispana, de tots els temps, així com els d’ara, tot i ser més culta que mai, però mirin molt bé a on l’aconsegueixen, a fi i efecte de no ser enganyats de nou.
Jo sóc d’aquells que creiem, que tots som fills i hereus de la història, però no s’ha de sentenciar, res ans de fer un estudi i Judici rigorós, sobre la veritat, penso modestament que primer ens cal informar-nos correctament i per descomptat, constatar els nostres informes.
Ara, modestament crec, que ens anirá molt millor, recordar la història actual, la dels enganys i la supèrbia d’un govern espanyol, que mai ha complert, igual que Isabel I de Castella, els tractats signats, ni ha volgut reconèixer-ho mai, uns governs que han sigut, i ho segueixen sent-ho, fins i tot molt més exagerat encara,  una còpia del Franquisme, amb voler enfrontar els ciutadans del poble espanyol, entre ells mateixos, i també per descomptat, en contra de les diferents nacionalitats, que formen el Regne d’Espanya, amb un tòpic indefugible d’una gran mentida sistemàtica, i repetida amb escreix !! UN SOLS PAÍS, UNA SOLA NACIÓ !!.
No deixen de perdre de la nostra atenció,  que indefugiblement, aquesta fal-làcia, va acompanyada sempre, amb una sentència, i una amenaça, totalment alienes a la democràcia i amb un tic de supèrbia, quan ens assegura’n per activa i per pasiva que a !! Espanya mai s’hi ha autoritzarà a ningú, el Dret d’Autodeterminació, per ser  ¿ilegal i Inconstitucional?.
Sincerament aquesta història que tots hem viscut i patit, és la que haguérem de recordar-nos tots nosaltres almenys al moment d’exercir el nostre dret al vot, a totes les comptessis que es fan a Espanya i les seves Nacions. en lloc de parlar de la història que mai han conegut, per estar totalment prohibida, fa més de cinc segles abans
Els meus respectes a totes i tots les. Contertulianes a Facebook.
Gonçal Bayó i Canut

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s