LA HISTORIA MAI COMPTADA DE CATALUNYA I ESPANYA.

LA HISTORIA MAI COMPTADA. DE CATALUNYA I ESPANYA

 

10259748_240561996152153_7623442152899989183_n

 

-Benvolguts contertulians a Facebook, jo respecto les vostres opinions, vers la història de Catalunya i la d’Espanya, com no pot ser d’una altra manera, però no les comparteixo amb absolut, motiu pel qual i humilment ús convido al fet precís i concret, de què hem digueu, assenyaleu, ho citeu ¿quina és la veritable història? ¿La de l’Espanya que publica el “vencedor” de tots conegut? ho aquella com la de Catalunya, la que mai han permès, ni publicar, ni analitzar, ni poder-la estudiar, per la prohibició i castigo del mateix vencedor?
Doncs,  permeteu-me fer-vos una reflexió,  sobre la història de Catalunya la real, la veritable, “no la impostada”, és a dir, aquella que sempre ha sigut i és, una “història fal·laç i irreal”, la que molts, dels que es diuen ser, catalans, o espanyols, i que pensa’n i actua’n com imperialistes, del segle XV, ens la mostren i ens diuen a tothom que esdevé l’única i la veritable i l’oficial per a tot al regne d’Espanya, no obstant l’única veritat és, que els d’ara, i actualment, van vestits per, Armani, Boss, o el que encara, és més irreverent, com és el fet de poder “Gaudir”,  d’una gran majoria dels salve pàtries, que tenim,  i doneu-vos per ben segur que ho són, indefugible-ment per defendre als seus propis interessos personals, així com ho són tots igualment, els practica’ns de la corrupció, sistèmica més punyent d’Europa i de la UE. i que malauradament, la Patria per ells, no és la seva Mare ideologica, si més no, es solament, un eufemisme a on s’ha aixopluguan i l’utilitzen.
Aquesta trista història, no ha estat una praxi habitual solament d’ara, si més no, és de tots molt coneguda, des del mateix moment en què s’arriba als acords de les Corones de Castella i la d’Aragó per utilitzar el tradicional i antic, sistema polític de la Corona d’Aragó, conegut popularment amb el nom de “Matrimoni a casa”  per el casament de Ferran II d’Aragò,  (de la familia Trastamara) amb Isabel Princesa d’Astúries (titol otorgat, al signar el,  “Tratado de los Toros de Guisando” a fi i efecte d’aconseguir, la pau per Castella i Lleó), i amb concessions per al dos signants germanastres, també (de la família Trastàmara,)  eran tots dos cosins germans de Ferran II d’Aragó.
Isabel incomplirà el tractat, oblidant intencionadament, que no podia contraure matrimoni, amb ningú que no ho hagis autoritzat el Rei Enric IV de Castella,  l’altre subjecte firmant del Tractat de Guisando, el fet de contraure matrimoni, Isabel i Ferran, sense anunciar-ho i no demanar l’autorització del Rei Enric IV,  es va considerar una traïció, i va produir un rebuig del Rei Castellà, i per simplificar l’article i no allargar-lo més, una Guerra civil entre els partidaris d’uns i d’altres als territoris de Castellà.
Vull  palesar,  que les raons per arribar aquesta greu situació, no varen ser altres, que l’ambició de conquesta (mai no va voler una altra cosa), que engrandir els territoris castellans, amb un desig, constant. per fer-los com més extensos i nombrosos, millor, i fruir de més gloria, per ella,  i com a Reina de la Corona de Castella, així com el fet de gaudir del màxim, poder polític i executiu.
I una altra reflexió,  no es creguin,  el tòpic de “Tant Munta, Isabel com Ferran”, perquè mai va ser veritat, atès que Ferran II, d’Aragó mai va tenir cap poder, polític, excepció del de  Rei Consorts del Regne de Castella, degut, a les condicions dels pactes de casament, d’entre els dos contraents, ni tampoc va viure juntament amb la seva esposa Isabel I (els primers cinc anys, del matrimoni), per qüestions polítiques, llargues d’explicar i gairebé mai fetes, amb una rigorosa exactitud.
Vegin i repassin la història de Catalunya i d’Espanya, les veritable, i mai publicades, ni admeses, per al Regne d’Espanya, hi ha molts medis per poder fer-ho, i vagin si els escau, a la recerca, històrica i, oficial, aquella que ens han dit i ens diuen encara tots els governs espanyols esdevinguts des de cinc segles enrere, i admesa i acceptada per l’opinió hispana, de tots els temps, així com els d’ara, tot i ser més culta que mai, però mirin molt bé a on l’aconsegueixen, a fi i efecte de no ser enganyats de nou.
Jo sóc d’aquells que creiem, que tots som fills i hereus de la història, però no s’ha de sentenciar, res ans de fer un estudi i Judici rigorós, sobre la veritat, penso modestament que primer ens cal informar-nos correctament i per descomptat, constatar els nostres informes.
Ara, modestament crec, que ens aniriá molt millor, recordar la història actual, la dels enganys i la supèrbia d’un govern espanyol, que mai ha complert, a l’igual que Isabel I de Castella, els tractats signats, ni ha volgut reconèixer-ho mai, uns governs que han sigut, i ho segueixen sen-ho, fins i tot molt mes exajerat,  una còpia del Franquisme, amb voler enfrontar els ciutadans del poble espanyol, entre ells mateixos,  i també per suposat, en contra de les diferents nacions, que formen el Regne d’Espanya, amb un tòpic indefugible d’una gran mentida sistemàtica, i repetida amb escreix UN SOLS PAÍS, UNA SOLA NACIÓ.
No deixen de perdre de la nostre atenció que aquesta fal-lacia, va acompanyada sempre, amb una sentència, i una amenaça, totalment alienas a la democràcia i amb un tic de supèrbia, quan ens assegura que a !! Espanya mai s’hi ha autoritzarà  a ningú, el Dret d’Autodeterminació, per ser il·legal i anti-Constitucional.
Sincerament aquesta història que tots hem viscut i patit, és la que tindríem que recordar-nos tots nosaltres al menys al moment d’exercir el nostre dret al vot,  a totes les comptesses que es fan a Espanya i les seves Nacions. en lloc de parlar de la història que mai han conegut, per estar totalment prohibida, fa més de cinc segles abans
Els meus respectes a totes i tots les. Contertulianes a Facebook.
Gonçal Bayó i Canut

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s