EL SR. FEIJÓ, UTILITZA LES PISTOLES DE L’ODI PER ACONSEGUIR MÉS VOTS.

EL Sr. FEIJÓ,  UTILITZA LES PISTOLES De l’ODI, PER ACONSEGUIR MÉS VOTS.

10259748_240561996152153_7623442152899989183_n

 

 Tinc qualcuns anys d’experiències totalment negatives, pel que fa a Espanya, i els seus governs, que des de ja fa molts anys, no han fet res més que voler destruir el país, corrompi-lo enfrontar-lo, i enganyar-nos però densa un llarg temps, hem sentit amb l’animo insults, vexacions, menyspreus, mentides, injúries inaguantables, i hem patit injustícies, manca d’interès per part de L’Estat espanyol,  Ofego econòmic, imputacions i sentències del Tribunal Constitucional, criminalització de la ciutadania catalana, de les nostres institucions, del nostre parlament, polítics Independentistes, sobiranistes i tot aquell que porti les quatre barres catalanes al cor, sense oblidar els nostres governs, hagin sigut del color que sigui, i hem seguit a poc a poc donant-nos raons d’on ens volien dur, i ens han dut per al moment, i del fet que mai es podrà reconstruir el dany fet a tots els catalans.
La qüestió és ¿que hem fet?, doncs, nosaltres, el poble, callar, tombar la vista cap un altre cantó per no veure, no escoltar i no parlar-ne, igual que les tres “Mones”, ben coneguts per a tothom. Fins a l’any 2010, que el poble es va començar a manifestar en contra, de les injustícies dels governs i de les sentències, del polititzat, Tribunal Constitucional espanyol.
M. Ghandi va dir-los al poble Indi, Ciutadans quan parlem d’independitzar-nos, ens faran tres coses els Britànics
Primer:
Se’n riuran de nosaltres, creuran que ens begut l’enteniment, que no sabem, bé el que volem, que ja ens passarà per alt el “Suflé”.
Segon:
Ens amenaçarà-an amb tot i per tot, amb les set plagues d’Egipte, que van ser com un Pícnic al costat del Ganges, comparat amb tot allò que esdevindrà amb un futur ple de paranys i misèria, i oblidats per tothom.
Tercer:
Ens atacaran, per voler destruir-nos, amb tots els poders de l’Imperi Britànic, com així va ser, i aquell home petit d’alçada però gran d’espiri’t i defensor de la seva terra, els va dir també, Companys, amics tots i ciutadans de l’Índia, amb el moment que facin, això L’Índia haurà guanyat la seva Independència, tots ens haurem guanyat per sempre més, un lloc dintre de la societat de Nacions Lliures i Independents, vull demanar-vos, perdó per què, jo m’he pres la llibertat de bescanviar qualcunes frases, que no són exactament iguals a les del M. Ghandi, però si amb el significat del seu missatge al poble Indi, dit per la meva modesta i insignificant persona, i dit de forma humil, sense cap amenaça, insult i manca de respecte per a ningú, per què és de suposar, que encara no ens han llevat, el Dret Expressió,  ¿oi? ni hi han aconseguit, ni ara ni mai esprémer la meva capacitat cognitiva.
Però el que més hem dol, és el greu silenci dels ciutadans espanyols en general, en respecte a declaracions, tant miserables, brutals i barroeres, així com d’un menyspreu a totes les víctimes del terrorisme d’Eta, i de tot aquell, que ha utilitzat les armes, en contra a tot l’Estat espanyol i francès, com les fetes ahir per al Sr. Feijó del PP. a l’entrevista de la Periodista Pepa Bueno, a un mitja de comunicació, espanyol i esbombat a tot el Món.
Catalunya va excloure de les seves reivindicacions polítiques, fa llarg temps, la violència, els violents i les Pistoles, a causa de la pressió i el rebuig dels catalans, a la violència de les Pistoles i de qualsevol tipus, No ho vulgui ignorar, perqué és tot el contrari del que diu i manifesta, el Sr. Feijó, a l’entrevista en qüestió, els catalans mai hem justificat, ni defensat els crims d’ETA, perquè és un atemptat contra la dignitat d’un poble, dels ciutadans i de la raça humana, i afeixi-jo perquè hem patit a les nostres carns, l’horror de l’assassinat, per un nacionalisme, ètnic i doctrinari.
No Sr. Feijó, vostè no té categoria moral, ni política, ni humana, per dir-nos el que ha dit, i que creu que és l’eina utilitzada amb el nostre camí cap a la Independència de Catalunya, vostè té tots els mitjans al seu abast, per poder veure, escoltar i gaudir d’unes manifestacions massives, mai produïdes ni a Espanya ni a la UE tan multitudinàries, cíviques, i pacifiques com les dels nostres conciutadans, amb la seva diversitat i pluralitat de tots ben coneguda, i admirada arreu del Món per al seu respecte a la convivència, el civisme, l’ordre i la manca total i absoluta de cap mena de violència, per tots els set milions i mig de ciutadans de Catalunya, i per tot el Poble espanyol i europeu.

!
! Vostè Sr. Feijó és una xacra i una vergonya per als espanyols. per als europeus, i per tots els ciutadans dels 194 Països membres de les Nacions Unides. la llastima, és el silenci hagut a tot l’Estat espanyol fet per una gran part, de la seva ciutadania, vers aquests i d’altres casos, referents a Catalunya i els catalans, he de confessar la meva tristor, junt amb el meu desencís, de molts ciutadans espanyols, als quals mai hem menyspreat, rebutjat i jutjat, els catalans, perquè sempre els hem considerat com als nostres germans espirituals i de sang.
No us deixeu enganyar de nou companys espanyols, aixequi el cap, obriu els vostres ulls, penseu per vosaltres mateixos no per al que diguem els uns i els altres, Catalunya és una terra d’acollida, Universal, sempre ho ha estat, i això és reconegut arreu d’Espanya no vol, ni ara ni mai ho ha volgut, destruir Espanya, ni lluitar en contra d’ella, solament volem recuperar el nostre Dret a governar-nos i administrar-nos per nosaltres mateixos, i a recuperar la nostra dignitat com a poble i com a Nació.

Tot no val, per aconseguir més vots, ni per guanyar una contesa, per més important que sigui.

Això és tot Sr. Feijó

Gonçal Bayó i Canut

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s