A TOTES I TOTS ELS BARONS DEL PP, SENSE EXCEPCIÓ

A TOTES I TOTS ELS “BARONS” DEL PP, SENSE EXCEPCIÓ

 

 

10259748_240561996152153_7623442152899989183_n

Penso que una vegada més la incontinència verbal dels Populars, els torna a posar en evidència, cridar “Talibans” als seus adversaris polítics, PSOE, PODEM, ERC, PNB, PDC, com a argument d’enfrontament dins de la política espanyola, al Congrés dels Diputats, i per descomptat en la premsa subvencionada i cavernària, pot ser un “ardit polític” però de baixa estofa, pròpia dels barons del PP.
Però no és un cas únic, ni aïllat sol donar-se amb freqüència en les formes d’actuació de les seves “Senyories”, l’Abandonar l’hemicicle en una votació que no és del seu interès (eufemisme legal) tot el grup amb el duo de l’una i el punt (Sr. Albiol i Sr. Millo) és normal, faltar el respecte als Diputats i al President és habitual, menysprear a la Institució és habitual, amenaçar de portar al TC, qualsevol acord, o llei, que es legisli aquí en el Parlament de Catalunya (per exemple), aconseguit en majoria.
Si no és vàlid per a ells i naturalment el seu grup, el Sr. Albiol, és dels “amb mi o contra mi”, Dictadura Nua i crua, Democràcia què és això?, llibertat?, no que després s’extralimiten i no podem manar nosaltres que és el que toca i ens importa als del PP.
La Via per la Independència, com pot fer això una colònia?,
Secessió on s’ha vist en l’Europa Moderna del Alejo Vidal Quadres, temença barbaritat.
Amb el bé que Castella ens atén respecta i vol, amb les millors autopistes, i sense peatge, els trens de cercàries i els AVE més moderns.
Les Universitats més Econòmiques, de l’Estat espanyol. amb les bequés més grans per als estudiants universitaris catalans
En fi que no sabem apreciar ni agrair tots els enormes Esforços que fa el PP perquè Espanya ens ajudi al màxim i per sobre de les altres CCAA. a Catalunya, amb un regi men Fiscal especial, millor que els Bascos i Navarresos.
La culpa és d’aquests Secessionistes, Independentistes, excloents, que enganyen als Catalans, i els portaran la misèria, i els trauran d’Europa.
Doncs Sr. Rajoy, La misèria ja la tenim ara, i més 600,000.- Aturats, i si, seguim, amb Espanya no tindrem fills, per dues raons una per la no “Conciliació dels horaris laborals”, especialment en les dones, i el càstig de fet, però no de facto a les dones en els anys de fertilitat i inclusivament en els seus períodes de gestació, el quer tot unit ens porta a una situació de creixement vegetatiu de la nostra piràmide pel que fa a la natalitat, molt baix i perillós, juntament amb l’allargament de la vida de les persones majors, i el segon per què la nostra actual joventut, sent’aniran a treballar fora de Catalunya, i probablement els nostres néts, no cobreixin mai els llocs de treball que es puguin crear.
¿Així doncs qui cotitzarà per a la Seguretat Social a Espanya?
Si tenim la Independència, podrem Administrar la nostra Fiscalitat, les nostres finances, en definitiva tots els nostres recursos, i vostès, Senyors Unionistes (les quatre plomes). Saben perfectament, àdhuc que no ho volen esmentar, per no donar a conèixer una realitat veritable, que els trencaria les seves mentides i injúries, Ja que a Catalunya, és generem els recursos, necessaris i suficients, per ser un País, Europeu amb un PIB, elevat, per descomptat, millor que el d’Espanya, alta Exportació, Industrialització selecta, mà d’obra qualificada, recuperació de l’Estat del Benestar assegurar les pensions als nostres jubilats i que amb tota la paciència, treball, constància, voluntat i molt coratge, no solament les mantindrem viables, ates que si tots els catalans col·laborem, si nó que en breu temps podrem augmentar-les, de forma real, amb la revisió anual de l’IPC. I amb l’aportació més gran de les nostres cotitzacions pel diferencial de la nostra taxa d’atur, percentualment més baixa, i els nostres nivells salarials, que ja en l’actualitat són més alts que a l’Estat espanyol.
Gràcies per las sevas “Justes accions”, en  DEFENSA  DELS CORRUPTES COM EL SR. SORIA, I AMB EL SEU AVAL I PRESENTACIÓ DAVANT EL BANC MUNDIAL, I LA NECESSITAT D’UN ALT EXECUTIU, I ELS INTERESSOS PARTICULARS DEL SEU PÀRTIT, I PER MANTENIR-El, AMB LA BOCA TANCADA I FORA DEL SEU CERCLE D’ENEMICS DEL PP.
Però no se li oblidi a vostè. ni s’enganyi (a nosaltres no ens enganya), no han defensat mai, altres interessos que els seus personals i els del seu Partit el PP- i sempre fen el ridícul més gran davant de la UE.
¿Com anava a fer-ho per nosaltres?, si sempre hem estat per vostès, i seguim sent-ho, UNA COLÒNIA, a la qual han espremut i tret el Suc que poden, i asfixien, el màxim que poden (des que governa el Partit Popular) i per un motiu afegit el seu anticatalanisme, no s’ho creu?, vegi les hemeroteques, TVE.TV3, etc.

Amb tots els meus respectes Srs. Barons, confiem a veure’ls, de nou qualcun dia a la República Catalana.

Gonçal Bayó i Canut

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s