l’actual Espanya és un somni, i els somnis, somnis són, veiem la realitat per més crua que sigui.

L’ACTUAL ESPANYA, ÉS UN SOMNI, I ELS SOMNIS, SOMNIS SÓN, VEIEM LA REALITAT, PER MÉS CRUA QUE SIGUI.
12112109_1656723121241870_7824464666063590141_n-2

Qualsevol persona que tingui, la més minsa idea, de la justícia, la dignitat, de la convivència, i de la igualtat, ha de rebutjar, i lluitar democràticament contra els governs, els polítics, i els partits, que no ho defensen, no ho volen veureu, i menteix-en en defensar el contrari, !! FOTEM EL CAMP D’UNA PUNYETERA VEGADA, hem de ser conscients, que ens atacaran, d’aixo no en tenim, cap dubte, que no ens ho posaran gens faci’l, però ens en sortirem per sempre més.
JO AMB TOT EL RESPECTE i ADMIRACIÓ PER TOTES LES DONES, VOLDRIA RECORDAR-US A TOTS, QUE L’ACTE DE PARIR UN ALTRE ÉSSER, DIFERENT, COM ÉS UNA ALTRA PERSONA, NO ÉS GENS CÒMODE, NI TAMPOC FÀCIL, ESDEVÉ SOFRIMENT, DURANT UN TEMPS QUE ÉS FA LLARG, I S’HA ARRIBA AL FINAL, AQUELL MOMENT TANT SOMIAT, AMB SUOR, DOLOR LLÀGRIMES I GRITS, PERÒ ANT CREAT UNA NOVA VIDA, I LLUITARAN PER EL SEU FUTUR, I PER LA SEVA SEGURETAT.
Construir un País, comportarà,  salvant,  les distancies, el mateix per tots els ciutadans de Catalunya, i per al present de tots, des dels més grans, els nostres pares, avis, i especialment per als nostres néts i netes, ¿algú s’ho creu que la vida, i la seva dignitat, el respecte, i la qualitat de les nostres vides, ara i en el futur, així com tots aquells, els que ens segueixen, esdevindrà, més faci’l?. ¿ si seguim, clouen els ulls, i tanca’n la boca, SI AIXÍ HO CREUEN, PENSEN I DEFENEN, DONCS QUE SEGUEIXIN SENT CIUTADANS DELS GOVERNS ESPANYOLS, DELS SEUS POLITICS, CORRUPTES, MALDESTRES, I DEMOCRATAFOBICS.
¿ENS HO MEREIXEN LA MAJORIA DELS CIUTADANS, QUE NO SÓN DE LES MATEIXES IDEES,?,  PER LES COVENIÈNCIES, O INTERESSOS PERSONALS, DE TOTS AQUELLS, QUE NO DUBTARIEN SI POGUEREN, NI UN SOL MOMENT EN FER-NOS MAL I CAUSAR DOLOR. A LA RESTA DE CIUTADANS, DE LES DIFERENTS NACIONALITATS DE l’ESTAT ESPANYOL.
TU I TU I L’ALTRE I TOTS PER DESCOMPTAT, TENIM LA RESPOSTA, A LES NOSTRES MANS, ¿QUÉ ESTEM ESPERANT?  PER RECLAMAR I EXIGIR ELS NOSTRES DRETS, JA QUE NOSALTRES EL POBLE NO HEM IGNORAT MAI LES NOSTRES OBLIGACIONS, QUE ELLS,  EN FAN L’ÚS QUE MÉS ELS CONVÉ ES A DIR, LES SEVES BUTXAQUES, AMB LA MAJORIA DE LES VEGADES.

!!DESPERTEU D’AQUEST SOMNI, DE LLADRES I DE POR!!.

Gonçal Bayó Canut

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s