UNA PROPOSTA GENIAL.

!! UNA PROPOSTA, GENIAL !!assemblea1_0

És una proposta, !! Genial !!,  al meu entendre,  el que fa l’ANC, perquè si és acceptada per al govern de la Generalitat, la puguin portar a terme sense cap menysteniment, del “Full de Ruta pactat i establert”, i si la majoria al Parlament, la considera i la veu necessària, l’afegeixi dins del Procés, ho bé la rebutgi, ho ajorni per no ser el moment, més adient per Catalunya i els catalans, per tant, no fem fum d’allò que no crema, si us plau, anem seguint el procés, jo n’estic ben segur que aportar idees, no és bescanviar el que pot ser normal i possible, per aconseguir el que és una temeritat, indestriable d’un fracàs i un resultat perillós.
Els Angle-Saxons, li diuen això fer un BRAIN STORMN, és a dir, una tempesta d’idees, i suggeriments, sempre amb un fi, la de seleccionar i escollir la més adient, la més aprofitable, la més innovadora i naturalment la més bona, de totes les exposades, a fi i efecte de poder arribar aconseguir l’objectiu que es vol cercar.
I amb aquest cas el referèndum per la independència, sigui probablement el que potser esdevé, de major interès per acceptar i votar amb nosaltres, units, a tots i totes aquells ciutadans, que no combreguen totalment amb la independència, però si són partidaris de fer un referèndum, per al sobiranisme, ho la independència, pactat, ho legal i aconseguir aquesta majoria, que ens es precisa, i per altra part pot esdevenir per ells, la sortida del dubte del No ho el Si, com una altra possibilitat, per als seus seguidors, militants socis o vota’ns.
No tornem a fer com sempre, hem el fet de posar la bena abans del fet de fer-nos la ferida, i d’aturar totes les possibilitats que podem tenir els ciutadans, per la “Por, ho per, les dubtes sense cap mena de credibilitat i veracitat, impulsades com sempre per als nostres contrincants” i amb l’ús de fa-làcies, enganys i injuries, ho bé per al desconeixement, del que és més adient i correcte per portar el Procés, al lloc que han demanat i exigit, una gran part, dels ciutadans de Catalunya, i que ens ha dut a gaudir d’una majoria d’escons i diputats al Parlament, així com d’un govern Independentista de la Generalitat, que mai amb tres-cents anys s’havia aconseguit.
Crec que també és el moment de reconèixer el coratge, i la intel·ligència política, d’un vell partit amb un canvi radical de la seva ideologia, Autonomista i Nacionalista, per esdevenir Independentista, república i de centre, sota el mantell de la democràcia més pura, el que fa que tinguem ara, tres partits Independentistes i republicans, que mai havien tingut amb el transcurs, de la nostra història. com a Nació.

                                        CONSULTA interna als socis de l’ANC.

Jo modestament, i sense cap mena de dubte, crec que l’ANC no s’ha begut l’enteniment, es pretén fer una nova manera per activar el procés, i es vol demanar als Partits, polítics i Govern, que oficialment, i amb seu parlamentaria, i per descomptat, amb la majoria de diputats, el fer un Referèndum d’Autodeterminació, per la independència, i si fou acceptat, per la majoria de la Cambra, s’ha d’acabar de fer, ràpidament les lleis de transitorietat jurídica, i aprovar-les al Parlament, que és la que entre altres temes donarà protecció jurídica al nostre funcionariat, sense excepció, per tant el que s’ha dit amb comentari anterior és totalment cert i rigorós.
Reflexionem per un moment, ¿Què ens manca per aconseguir el 50,1% dels vots?, Més gent per votar Si, al procés, doncs amb aquest sistema d’un Referèndum d’autodeterminació, vinculant, podem aconseguir apropar mes gent, com deia amb paràgrafs anteriors, que tenen com a objectiu el fet de poder fer-lo,  ja veurem com reacciona la UE i les democràcies occidentals, si el nostre Parlament ho demana d’acord amb majoria, i l’Estat espanyol ho prohibeix ho actua per la força per evitar-ho, crec que a les hores tindrem la victòria més aprop i fins i tot més segura, és a dir !! Haurem Guanyat !!.
Recordem,  novament a Ghandi, quan feia una reflexió, que va esdevenir una realitat per al poble hindú i per al País, Primer s’hi ha riuran de nosaltres, ens diran que ens hem begut l’enteniment, que estem boixos, després ens prohibiran i castigaran jurídicament per tot,  !! però quan ens ataquin greument, haurem, Guanyat, la raó i la Independència!!, així doncs, tinguem paciència, conservem la força del poble, amb la nostra perseverança i constància i de ben segur que construirem, !! La República Catalana!!
Gonçal Bayó i Canut

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s