BENVINGUTS, PARTIT DEMOCRATA CATALÁ “PDC”

BENVINGUTS PARTIT DEMOCRATA CATALÁ   “PDC”.
10259748_240561996152153_7623442152899989183_n

Apreuats amics, permeteu-me la llibertat de fer una reflexió, vers qualcuns dubtes, que he escoltat, i llegit, avui a rengló seguit de la decisió d’uns ciutadans, als que jo respecto i admiro, per al valor d’haver fet un gir d’extraordinària importància per als catalans i per Catalunya, la reconstrucció d’un partit polític, que esdevindrà conegut com a PARTIT DEMÒCRATA CATALÀ “PDC“, llarga vida i un camí directe a la REPÚBLICA CATALANA.
Amb democràcia no s’enterra mai a ningú, molt al contrari, s’acull qualsevol nou ser, perquè això és precisament democràcia, unir-nos en defensa d’objectius, que no tenen ni caducitat, ni poden ser substituïts, com a LLIBERTAT, LEGALITAT FRATERNITAT, i en aquests terminis, mai s’exclou o s’assenyala res, tots poden,  encabir-se siguin de centre, dreta, esquerra, liberals, mormones, catolicós, islamistes, Ortodoxos, Budistes, Sintoistes, Luterans, Hinduistes, tots són i poden ser abastats dins d’aquestes sigles.
ERC., és republicà, socialdemòcrata, independentista, el nou PDC, és de centre, repúblicà, independentista, no substitueix a ningú, sinó que implementa, engrandeix i solidifica el desig d’un poble, Divers, Plural, el català en la seva lluita per la llibertat, ¿com es pot fer?  doncs s’hi s’ha aconsegueix, assolir, la Independència d’un Estat, que fa ja decennis d’anys, va deixar el camí de l’ESTAT DE DRET, per transformar-se en un ESTAT, OLIGÀRQUIC, CENTRALISTA, NEOFRANQUISTA, NACIONALCATÒLIC, I DE DRETES “MONTARACES”, I DICTATORIALS, oblidant el seu PLURINACIONALISME, combatin-lo, i ignorant-lo.
Per això i molts d’altres motius els catalans amb una gran majoria, volen recuperar de nou l’ESTAT de DRET, PROMÈS EN EL 78, I POSTERIORMENT OBLIDAT, “CATALUNYA POT FER-HO”, perquè té el poder major que en política es pugui donar, !! Tu i milions de persones com tu!!, hi això se li diu “”DEMOCRÀCIA”” El govern del POBLE, pel Poble i per al Poble, “”REPÚBLICA”” té uns principis fundamentals, que són indestriables, per el funcionament d’una República, com són, sense cap excepció ni discussió aquests; PARTICIPACIÓ política ACTIVA dels ciutadans CONCRECIÓ de la JUSTICIA,  DIVISSIÓ de PODERS, i la recerca del BÉ COMÚ.
 Si unim tots dos vocables, el resultat és UN GOVERN DE LES LLEIS, FETES AMB EL PODER DEL POBLE, PER Al POBLE I AMB EL POBLE, recordem-nos tots volguts amics que SUMAR és addició, RESTAR és dividir, i qui divideix als seus contrincants, normalment SEMPRE GUANYA, Recordem una vegada més, a ANTONIO MACHADO el poeta més jove de la generació del 98,  i una frase seva com totes genial!! A ESPANYA DE CADA DEU CAPS, NOU ENVESTEIXEN I SOLAMENT UN PENSA!!
Siguem uns d’aquests caps que pensen, amb en els seus fills, néts, llars, sota un mantell de Llibertat, Igualtat i Fraternitat i Dignitat..

!! Això ha d’unir, mai separar!!

Gonçal Bayó i Canut

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s