UNA REFLEXIÓ FETA EN VEU ALTA, I UN CLAM PER LA INDEPENDENCIA, A LA CUP

UNA REFLEXIÓ FETA EN VEU ALTA

10259748_240561996152153_7623442152899989183_n

Apreuat i admirat David, Fernandez, sempre he sigut un seguidor de la teva manera de fer política, malgrat tinguem ideologies polítiques més aviat diferents, però el seny, la rigorositat i serietat dels teus arguments, han esdevingut en moltes ocasions, lliçons de bon comportament, ciutadà i català, i amb un comú denominador ser Independents, per Construir un Nou País, la República Catalana.
Dit, això que ens uneix, permeteu-me fer una reflexió en veu ben alta, ¿com vós i l’altre gran català, el teu company Quim Arrufat, podeu fer la callada per resposta?, a les pressions, que de ben segur, que sí, coneixeu,  però ho diré en Roman Paladins, n’estic segur que no voleu, ni podeu permetre el xantatge al País, per recolzar i donar suport, el fet fins ara, de donar conformitat, tant als pressupostos d’enguany, com ara i de nou amb l’amenaça, de no recolzar, al Sr. Puigdemont, amb el proper més de setembre,  quan es presenti al Parlament per la seva confirmació com al MH. President de la Generalitat de Catalunya, amb el que teòricament, ha de ser el darrer acte com a President Autonòmic.
La CUP una vegada mes i des del punt de vista de la meva humil persona, avantposen les ideologies, i filosofies polítiques del seu Partit, abans i per sobre de l’interès comú, i per conseqüència de la prioritat, imprescindible, com és poder bastir amb el vostre esforço i l’ajuda de tots, la independència, per esdevenir independents i així poder construir la nostra Pàtria de nou.
Crec que vós compartireu amb nosaltres, que ates que hem de fer un canvi radical amb tots els aspectes, no podem oblidar, que sense País, sense la llibertat, per poder fer-ho, mai podrem atendre els objectius subjectius, si ens deixem d’atendre primer l’objectius col·lectius, que no potser un altre que el de poder fruir d’un nou Estat, per aconseguir tots els objectius, indestriables de la nostra societat civil, del nostre teixit industrial, i del nostre futur, polític, com a poble, ni com a Nació Lliure i Sobirana.
Permeteu-me fer ús d’una expressió metafòrica, ara i amb aquests moments, no podem pensar en com i de quin color pintem les parets de l’edifici Catalunya, si no tenim, ni el terreny, ni la gent al nostre costat, ni l’administració dels nostres recursos, per respondre a les nostres greus mancances n’hi ha de fer les necessàries i imprescindibles les, millores actuals, ni per descomptat els nostres diners, que ara ens administri l’ESTAT ESPANYOL.
Aconseguim fer-ho, i després deixem que la sobirania popular, sigui la que prengui la decisió i de fer l’elecció del sistema polític, que més sigui del seu interès, moment en el qual de fet i de facto, donarem tot el poble i democràticament i farem la cessió del poder polític al partit i els seus polítics, que esdevinguin el guanyador’s dels comicis legislatius de la REPÚBLICA CATALANA.
No demano que creguis que no són acceptables, ni volem escoltar ni negociar, les vostres ideologies polítiques, ni que deixis aquestes per abraçar les meves, solament demano de la vostra experiència, i bones pràctiques, que unides a la vostra saviesa política i humana, que ara i solament, amb aquesta ocasió i per una sola vegada, tots junts treballen, i pensem en “Clau País”, n’estic convençut que ho fareu, perquè sou uns grans patriotes.
Així que no puc, ni vull oblidar el dia de la cloenda de l’etapa electoral dels comicis del 27/9, a Badalona, a la que vaig assistir acompanyant, al meu i al vostre amic, i la seva família, Ramon Cotarelo, i perquè vaig sentir, escoltar i gaudir d’un crit valent, i ple d’intencions, que deia una i una altra vegada !! INDEPENDÈNCIA!!, això hem conforti i hem dóna força al meu anhel de llibertat, i hem dona confiança del fet que vosaltres, no ens fallareu, ni traireu mai.
Gràcies d’antuvi.
Salut i República
Gonçal Bayó i Canut

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s