LA INDEPENDÈNCIA, NO TE LA DONEN, ES ……….

 LA INDEPENDÈNCIA, NO TE LA DONEN,

ES PREN.

 

10259748_240561996152153_7623442152899989183_n

 

Apreuats i respectats amics; ha d’arribar qualcun dia, i com més aviat millor, que els nostres partits s’hi ha anomenin com s’hi ha anomenin, i tinguin la ideologia que tinguin, si són independentistes, o sobiranistes, és a dir que volen com nosaltres el poble Sobirá demanem, i exigim construir un nou País, radicalment diferent del que ara coneixem i patim, mereixeran tot el nostre suport, i a la vegada la nostra indiferència personal per Espanya, això si sense perdre d’ull la magnitud política, valorar-la i respectar-la, en tot allò que ens pugui perjudicar, atacar, o destruir, per així evitar que els nostres contrincants, de nou i com fins ara, ens puguin entorpir el nostre desenvolupament, com a país i com a Nació lliure i Sobirana.
Però ara i mes que mai, amb aquests moments, i per una vegada, almenys fins a conquerir la nostra independència i assolir la llibertat, per fer-ho hem d’anar units, sense retrets, desqualificacions, menyspreus i insults, ja que fer el que estem fent tots constantment, porta com a resultat d’això sempre i inexorablement, el fet greu de donar-li avantatge al Gobern espanyol i el seu Estat repressor, amb aquesta lluita per la supervivència, el benestar, la seguretat, i la felicitat per la nostra gent i per Catalunya.
Els fanatismes ideològics, nosaltres sempre els critiquen dels altres, però portem com sempre i és tradicional amb els catalans, una bena als nostres ulls, que ens impedeix veure’ns a nosaltres d’una manera racional, i com a ciutadans de Catalunya, de ple dret i no com ens veuen i cataloguen ara, els governs espanyols que som per concessió del “reino de Castella”, i dels polítics de la Meseta, el vassallatge de les “seves terres, ells són els propietaris” i nosaltres els seus esclaus.
Siguem d’una punyetera vegada catalans, hereus de la nostra història i propietari’s de la nostra terra, la sempre aimada Patria Catalana.

lA INDEPENDÈNCIA, NO TE LA DONEN, TÉ LA TENS QUE PENDRE AMB EL TEU ESFORÇ, I LA TEVA LLUITA PACIFICA I CONSTANT, EMB CORATGE I HUMILITAT.

Gonçal Bayó i Canut

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s