LA DEMOCRÀCIA NO ES DISCUTEIX, S’HA D’EXIGIR.

LA DEMOCRÀCIA NO ES DISCUTEIX, S’HA D’EXERCIR.

12112109_1656723121241870_7824464666063590141_n-2

 Estimat company/a,  he de reconèixer, que sou una caixa de sorpreses per la meva persona, i fins i tot inexplicable, perquè unas personas tan lluitadoras, i treballadoras per la causa de l’independentisme, hem manifestin,  una observació que jo respecto, com no pot ser d’una altra manera, però que sincerament, i ho dic amb molta modèstia no puc compartir.
La democràcia no exclou a ningú, en cap moment, ni en cap situació, humana, política, I  social entre el ser humans i viu dintre de l’univers que tots hem de compartir, això ens ho deixa ben clar, l’etimologia de la mateixa, provinent del grec i que es forma amb dues paraules:
Dêmos (que significa poble) i Kratên (que significa governar), per tant no exclou a ningú ni a res que estigui relacionat amb la societat civil és a dir les persones, i no importa la raó, per la que es vulgui utilitzar, Referèndum, Comtesses, Consultàs, Normes d’Actuació, etc, i per acabar, hem de tenir ben clar que és una condició Sine-quanon, del nostre partit ERC.
No tinc cap intenció d’alliçonar-vos, amb absolut, cada un som responsables dels nostres actes i paraules, a la vegada que ho som propietaris dels, nostres pensaments, creences i idees., però he volgut deixar ben clar el significat i el motiu de la meva afirmació, que mantinc ferma de: UNA DONA, HO UN HOME UN VOT, ates que és una forma d’entendre la vida entre les persones, i que ha de formar part de les lleis fonamentals emparades amb la Constitució Catalana, que sense cap mena de dubte tots nosaltres, volem i lluiten per aconseguir-ho.
Salut i República
Gonçal Bayó i Canut

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s