NOU ATENTAT A CATALUNYA I ALS SEUS POLÍTICS.

NOU ATENTAT A CATALUNYA I ALS SEUS POLÍTICS

 

10259748_240561996152153_7623442152899989183_n

 

 

Ahir al cap vespre vaig llegir per internet el presumpte cas d’assetjament, injuries, i la exigència de presentar possibles mal i fetes de personatges polítics i civils de Catalunya, ara fa dos anys i escaic, i amb les veus del Ministre de l’Interior del govern espanyol i el cap de l’oficina antifrau, del parlament català, una veritable i vergonyosa manera d’actuació, per crear conflictes, injuries i prevaricar d’alts càrrecs de les institucions polítiques, amb una utilització nefasta de les clavegueres de l’Estat espanyol.
Els fets, són una xacra, crec ja ben coneguda, per la majoria de catalans, si bé és cert que no amb tant detall, d’implicació per part de qualcuns alts càrrecs del govern, i des del més baix al més alt, de les institucions polítiques arreu d’Espanya.
Això és preocupant i molt perillós per al nostre feble democràcia, encara i després de més de 40 anys, no hem aconseguit, l’eradicació del franquisme, ni del nacionalcatolicisme, i per al contrari hem creat una altra subjecte polític, tan llastimós i perillós, com els altres, que continuen estant visibles i actius, però ara amb la nova subespècie del “neofranquisme” que s’hi ha escampat per la península com una plaga de la fil·loxera, ataca, destrueix, i arruïna al poble i al País, i fa més i més rics als de sempre, i a la vegada cada minut tenim una persona més pobre, i uns nens amb menys recursos per poder desenvolupar-se amb tots els sentits, el govern espanyol novament són una fàbrica de pobresa, misèria, i desencís.
De veritat ¿n’és necessari veure més demostracions i patir més fets, i greuges del govern espanyol i dels partits unionistes?,  i en contra del poble, de Catalunya, és a dir, de tots els que ací vivim, que ningú s’exclogui, perquè no va d’on són, ni d’on vàrem vindre, o si han nascut a Catalunya, va del que aquí tenim i hem guanyat sense cap regal, excepció del fet de poder treballar, i viure al nostre aire, hàbits, i costums, d’haver creat una família, gaudir de poder compartir la vida amb tothom sense excepcions de cap mena, amb la nostra llengua, i compartim i entenen la seva, sense cap obligació per part nostre de parlar-la, ja que el castellà és parlat per al 97% de la ciutadania, i el català arreu del país únicament per al 30% i escaic del total dels 7.500.000 ciutadans de Catalunya.
És evident que fem el que fem, siguem el que siguem, l’ofec, el castic, la pobresa la reben tots els catalans per un igual ells no fan cap distinció de res, ni per res, ells volen destruir aquesta terra, aquest País que ens va acollir, que amb l’esforç de tothom hem fet més gran i millor, i ara ho volen deixar exhaust, sense recursos, sense treball, per poder dominar-nos més i millor, per negar-nos tots els drets com a ciutadans de peu, tots ho sabem que cap polític ni partit espanyol, per més que prometi, aconseguirà fer aquest canvi que tan justament demanem, no evoluciona’n, molt al contrari involucionen cada moment més, Catalunya si ha evolucionat als ritmes d’Europa, i per això tenim un govern i un Estat enfrontat i contrari a tots nosaltres, solament Catalunya pot fer el canvi demanat i exigit per tots els ciutadans (aprop. El 80% de la població actual).
Però ens és precís més conciutadans, que obrin d’una vegada els ulls clucs que tenen, i vegin amb racionalitat, i sense banderes, el present que tenim i vulguin saber i conèixer el futur que podem tenir ara i per als nostres descendents, això ho podrem fer si tots no volem perdre res, millorar-ho tot i construir un Nou País, realment nostre, lliure i Sobirà. ¿com?! !! Vota independència!!, ho aconseguirem sense haver de fer cap tret a ningú, utilitzem la raó, i amb base a ella, fem la norma, que no pot i deu de ser, una d’altre que la llibertat de tot un poble i la seva nació;!! Catalunya!!
Volem justícia, volem, demanem i exigim respecte a la dignitat del poble, i de les institucions catalanes, per a tot i per a tots, i no la supèrbia que té Malgovern espanyol, per culpa de la seva impunitat, a les lleis i a la Constitució que tant defensen i menyspreen a la vegada, amb la seva constant i continuada desobediència a les sentències, del Tribunal Constitucional, quan els afecte amb ells incomplint-les totalment, més ben dit quasi sempre.

Volem i demanem un verdader Estat de dret, i amb una democràcia real i d’alta qualitat,  !!hem de tornar, de nou a sortir al carrer!!, per que tot el món coneixi,  un dels greuges més corrents, que ens fan els governs espanyols.

Gonçal Bayó i Canut

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s