EL POBLE S’HA DE INTEGRAR DE NOU AL PROCÉS

EL POBLE S’HA DE INTEGRAR DE NOU AL PROCÉS

 

 

 

12112109_1656723121241870_7824464666063590141_n-2

Hem ve ara a la memòria, la xarrada col·loqui a Vilanova i la Geltrú, no fa gaire temps enrere, proposta per ANC local, i amb la presència de la vicepresidenta d’ANC, la Presidenta del AMI, el jurista membre del grup també d’ANC, i l’exdiputat al parlament de la CUP, Q. Arrufat, ¿perquè hem recordo d’aquest acte?, per cert, molt interessant i valent per part del Jurista de l’ANC, i per què quan li varen cedir la paraula al Sr. Arrufat, va deixar anar, que s’estaven contemplant les possibilitats de presentar-se a les segones eleccions legislatives per al Congreso espanyol (?).
Ja hem vist la credibilitat que li donen a un excel·lent polític, amb idees parelles ales del actuals dirigents polítics de la CUP, però evidentment amb una saviesa, i bon fer, que res te abeuri, amb l’extorsió i xantatge que la CUP han fet a JXS, a la ciutadania, a la manca de respecte de la majoria, i malauradament al procés i a Catalunya.
Al torn de paraules del col·loqui, vaig demanar poder fer-ho, i hem vaig dirigir amb una certa ironia, al Sr. Arrufat, agraint-li la nova bona, de per primera vegada voler participar amb una comtessa electoral espanyola, quan sempre ho havien rebutjat de manera radical, ja que això esdevindria un increment de polítics catalans, si foren votats com era de desitjar, que donaria a Catalunya un major nombre de diputats/es i escons, per aconseguir ser escoltats, i perquè no “determinants”, com així va ser després, però una vegada més la CUP, ens van mostrar el seu tarannà, de per damunt de tot els seus idearis polítics i dogmàtics, abans que el País, és a dir Catalunya i el Procés, després ja molta més gent han pogut veure, sentir i patir, les accions en contra del mateix País, una vegada més, amb l’estupidesa política de no aprovar els pressupostos, però no per raons tècnics, de manca de despeses socials, dins de les nostres possibilitats actuals, no el cas era que havien!! MUTAT!!, les seves maneres d’entendre els acords, presos entre la CUP i JXS.
Així i doncs, ates que qualsevol excusa era bona per negar, la seva participació amb el procés, per al que es veu inexistent per la CUP, !!,havien mutat!! l’acord amb JXS, segons ells, i les seves bases, quasi a l’igual que va succeir a Sabadell, per tres punts, de diferència amb els que Si volien que s’acceptessin els pressuposts d’aquest exercí del 2016, i perquè no tornes a ser una burla a la intel·ligència de la ciutadania, amb aquesta ocasió, els tres punts de diferència, ¿havien sigut abstencions.?
Ara amb aquests moments i vist el trist espectacle donat per i la CUP, els retrets,  així com les desqualificacions de nou, i la ombra de noves picabaralles amb temes d’IRPF, amb temes de legislació fiscal, la veritable sobirania del poble, vol tornar a ser inclòs, com a element de primer ordre, com a element decisiu, i a ser possible amb la col·laboració, i les ajudes per l’organització, de les entitats civils més estimades per als catalans, ANC, ÒMNIUN, SÚMATE, que tan i tant han fet, per Catalunya i el desenvolupament d’un nou camí per la Ítaca, somiada, però ha de ser el poble, amb el poble i per al poble arreu de Catalunya, ei que s’ha de posar-hi mes que mai, com l’eix vertebrador de la Independència, i per suposat els polítics hi han de col·laborar, però no gestionar.ho fins que el procés estigui al sac i ben lligat, aleshores, si cal fer una DUI, o bé iniciar un procés constituent, amb una constitució prèviament construïda amb el poble i de baix a dalt, portar-la al parlament els polítics d’aquell moment per la seva aprovació parlamentaria, i posteriorment sotmesa a la voluntat del poble.
És amb aquesta etapa les que ens serà precís i necessari la col·laboració de els nostres polítics, ja que per al que hem vist fins ara, no s’ha tingut  ni sort ni resultats, amb les negociacions, consens i acords entre els partits, i sí  per al contrari molt,  de desencís, dubtes i pèrdua de teixit civil favorable a la Independència, el poble ha de tornar a recuperar el lloc que li correspon amb el camí fins a la construcció de la República Catalana, i ells els polítics, obtenir per la nostra donació democràtica, el poder, la gestió i el consens amb qui sigui, però sense cap pas que la allunyo de la voluntat del poble, l’únic sobirà del País, no tinc cap dubte que d’aquesta manera i amb els seus coneixements i valentia política, i la força del nostre poble, esdevindran com els elements indestriables per a aconseguir-ho.
Per això ara,  tots units fins a la victòria
Gonçal Bayó i Canut.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s