¿ DESACORD O TRAÏDORIA ?

 

 

 

¿DESACORD O TRAIDORIA?

 

10259748_240561996152153_7623442152899989183_n

 

Excel·lent el discurs de la raó, per al MH. President Sr. Puigdemont, i de la veritat inqüestionable, de la negació dels temps actuals, i del moment més adient per manifestar objeccions i negatives, destructives, amb aforismes comunistes, vestits i maquillats d’efectes socials, cobrim un cos immaterial, de la dictadura que en volen imposar els de la CUP.
La seva negativitat a pensar amb el que és necessari, precís i indestriable de la voluntat d’una majoria del ciutadans catalans, avantposen les seves voluntats política, al país, en contra del procés que diuen defensar, i de la imperiosa necessitat que entenguin, d’una punyetera vegada, que per construir un Nou País, la Pàtria de tots els catalans, ens és precís tres factors fonamentals:

Primer: Ser propietaris del terreny a on hem de construir l’estructura, i l’edifici del Nou Estat (clau de volta) ser independents. .

Segon: Fer els Planols de futur edifici (Nou Estat) és a dir la Constitució Catalana, amb la participació de tothom i l’acceptació del Poble Sobirà.

Tercer: Una vegada, fets aquest dos processos, proclamar la República Catalana, prèvia acord amb el Govern espanyol, i amb el cas de no voler acceptar-ho, proclamar-la directament a a l’Estat espanyol, a l’ONU, i a la UE, per recavar el seu reconeixement d’esdevenir un nou País.

Malauradament la CUP, no vol entendreu d’aquesta manera, ates que les seves prioritats, podrien amb el govern de la Generalitat, ben protegit (des de el primer moment fins al termini del Procés) per tots els partits que li varen donar suport, previ acord, consens, dels 62 diputats independentistes del Parlament, més els 10 de la CUP, començar a fer aquest canvi tan necessari per la ciutadania i per Catalunya.
Resultats d’aquesta actitud, sembla’n oblidar-se, del fet, que sense mitjans econòmics, no és possible fer-ho, per no tenir la potestat reconeguda per l’Estat espanyol a recorre al crèdit internacional i tenim amb conseqüència una única font possible de crèdit, el FLA, que l’Estat ens presta i amb interessos (són els nostres diners no retornats, ajornats, etc.) i d’aquesta forma apaivagar el dèficit constant de l’Estat (vers els 16.000 milions de € cada any) que ens impedeix gaudir d’una gran millora amb l’economia catalana, i per tant no haver hagut de fer retallades, amb els tres factors més importants de les societats civils, Sanitat, Educació, i Prestacions Socials, així com les estructurals, inversions, transports, i el Crèdit al nostre teixit industrial, entre d’altres a l’igual que les altres nacions sobiranes de tot el Món.
La seva nova negativa (ara amb l’aprovació dels Pressupostos de la Generalitat), és una altra vegada, la demostració més punyent de l’odi, per tot allò que no respiri al mateix aire contaminat de la CUP, de la manca total i absoluta, davant de tot dels interessos de la majoria dels ciutadans, i molt especialment dels més febles i del País, i possiblement de la fi i destrucció del Procés Independentista de Catalunya, el que és pales és el desprestigi que uns quants fan d’una majoria, d’un País.

La història de Catalunya, l’Europea, i la Universal, ho recordarà sempre, com la major traïdoria dels catalans per als catalans.

Gonçal Bayó i Canut

 

 

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s