NO MÉS ESPERÁS

NO MÉS ESPERÁS

10259748_240561996152153_7623442152899989183_n

Apreuat company G.Rufian, !! No podem esperar més!!, excel·lent frase, però amb el meu entendre excessivament “lapidaria”, Jo ho entenc com un recordatori més aviat passiu, i la veritat que amb aquests moments és indestriable del procés una reactivació de la ciutadania (la qual nosaltres els Partits), hem ajudat en gran manera a deixar dormir.-se, quan tots haurien d’entendre d’una vegada per totes, que és la ciutadania, l’única que s’ha manifestat públicament i amb una claredat força evident, reconeguda per tot el Món, i mal utilitzada per nosaltres, ¿per quin motiu dic això?, per qualcun inversemblant.
Les raons són de caires diferents, la primera ¿vàrem tenir nosaltres com a partit, i JXS com a part integradora de diferents ideologies polítiques, el ple coneixement de quines eren les altres forces independentistes o sobiranistes?, la CUP, i BSQP, ¿teníem un coneixement polític i de factors humans, dels seus grups i dels seus components més executius?, ¿no hagis sigut millor pactar abans de les eleccions, amb aquells que s’hi ha anomenaven, Antisistema, àcrata, i neomarxistes, per si es donava el més que previsible , en cas d’haver de poder sumar entre les dues formacions, i per poder dialogar, pactar i consensuar? ¿teníem plena consciencia, de les seves prioritats, és adir, per sobre de tots Demòcrates, Catalunya, Ciutadania, Independència, per aconseguir la construcció d’un Nou País, socialment diferent, sense pobresa, misèria i fam, amb els nostres infants, reconeixement i defensa del drets fonamentals del poble, l’únic sobirà d’un País. del present, i del futur,?
Ho per al contrari, ¿primer i per sobre de tot, els seus principis i filosofies polítiques i partidistes?, com malauradament molts teníem coneixement d’aquesta possible problemàtica, per haver tingut la “molèstia” a haver fet un seguiment en molts dels seus actes, xerrades, i assemblees polítiques, i per tant prega’n a Déu, que no tinguessin cap incidència per al seu potencial d’escons i si tinguessin volum per sumar més al grup Independentista al Parlament sense per això esdevenir decisius per la bona governança de Catalunya
¿És va perdre part presencial amb el darrer acte, de la CUP?, a la cloenda preelectoral a Badalona, amb presència, de Polítics, Lituans, Letons, i intel·lectuals espanyols com per exemple el catedràtic, Sr. Ramón Cotarelo de reconeguda vàlua arreu de tot el món, perquè allí vàrem tenir un tast fidel i instructiu del seu tarannà, de la seva, única i acceptable per ells, teoria política, i la seva manca d’interès per res que no fos els seus principis fonamentals, la independència era per ells la pastanaga per la majoria dels seus seguidors, un miratge, un eufemisme, de la seva irracionalitat, amb temes indefugibles del concepte i sentiment patriòtic, que com àcrates, no ho volen ni entendre, ni permetre, que això sigui d’interès per a ells, ja que comporta el respecte a la llibertat de poder tenir altres idees polítiques (com per exemple CDC, ho el Sr. Mas) al que òbviament tots coneixíem l’amor per ell, de l’executiva i les bases de la CUP, sense voler reconèixer-li el fet de ser, Independentistes, per a reconstruir la nostra Pàtria.
Per tant d’aquells  polses aquest lodos, i ara més que mai no volem ni podem acceptar-nos dir frases grandiloqüents, ni taxatives, necessitem indefugiblement escoltar de nou i motivar i cercar ciutadans, que per aquest camí de picabaralles, xantatges, amenaces, declaracions contradictoris entre tots i fins i tot dintre els mateixos, grups, ens han dut a poder “Gaudir” de més dubtosos, més desencís, més negativitat, pels dubtes de ¿com esdevindrà un País amb aquesta classe política, que no s’entenen entre ells?, per tat ara i d’immediat hem d’anar a cercar-los al seu terreny, aprendre a escoltar-los millor, per respondre millor i amb la llengua que es trobem més còmodes, sense voler alliçonar-los, ates que ens interessa que n’estiguin convençuts, per mutus-propi, informa’n comparant el nostre projecte de constitució, al que s’haurà d’aprovar per al poble i de baix a dalt, amb la Constitució espanyola, que mai la canviaran, ni amb tota probabilitat modificaran, per al motius de tots ben coneguts, però que ells ho,  els ignoren,  ho els desconeixen.
Aquest és l’únic camí, viable, les identitats, els orígens, les banderes, la cultura, no són temes importants ara, ates els greuges que ens estan fen els  governs espanyols, ara és millor parlar de la realitat, que a tantes famílies afecta greument i injustament, amb una justícia social que ara no tenim, amb molta més creació de llocs de treball amb l’ajuda de la Nova República, d’un present sense pobresa i un futur millor per als nostres descendents, i per aconseguir això necessitem més ciutadans que recolzin aquestes prioritats i participin amb el seu vot favorable a la Independència de Catalunya i per això tothom som necessaris, i el poble imprescindible.
Ens caldria de nou recordar aquelles frases tan senzilles però plenes d’intenció

!! A Déu el que és de Déu, i al César el que és del César!!

Gonçal Bayó i Canut

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s