ERRARE HUMANANM EST.

!! ERRAREM HUMANANM EST !!

 

10259748_240561996152153_7623442152899989183_n

Crec que hem de fer molt més que “Reclamar”, amb això no n’hi hi ha prou. ens és precís més ciutadans convençuts amb el Procés, molt especialment ara i de nou, perquè les bretolades de la CUP i les seves exigències inversemblants (ara i amb l’actual situació) porti a molta gent a tenir un piló de dubtes, desencís, i avorriment, aquest creu error de JXS, i l’ANC ¿perquè no haver analitzat i seguit als Cupaires?, durant molt de temps abans de les eleccions, per tenir un coneixement rigorós i tècnic de ¿qui són? ¿en què creuen i pensa’n?, com actuen amb les seves idees neó-marxistes, i els seus principis anarquistes, i per més INRI, amb la seva filosofia política dels antisistema, ignorant d’antuvi el fet indiscutible, de tots els anarquistes, que no Reconeixen, l’Estat, ni les Banderes, ni el ser Dirigits o Governats, ni Deu, ni les Lleis del Sistema.
Això tan elemental, no se si és per culpa de la ignorància de la possibilitat de ser la CUP una força a considerar, o la prepotència dels dos grans partits catalans, més enfeinats en vigilar-se antre ells i cercar informacions amb el dos costats, així com confondre que l’independentisme de la CUP, tenen un sol objectiu, la dictadura del poble (un engany) per què mai és el poble, sinó els que formen part dels dirigents dels Comitès Revolucionaris, aconseguits amb el parany d’una Independència (la pastanaga per activar la ciutadana-dia).
Algú de nosaltres sigui d’esquerres o de dretes o de centre, pot recordar qualcuna una nació i un Estat, neó-marxista, i antisistema, ¿en el fet que el poble sigui lliure, feliç i gaudeixi d’un sistema democràtic?, doncs bé aquesta errada impressionant pot ser que ens faci perdre de manera total el somni de moltes generacions per ser independents i fruit d’això gaudir de l’eina indestriable per a construir, la República Catalana.
I dit això una darrera reflexió, amb política no es valida l’excusa, ates que el que volem (com diu L.Enrique del Barça) les dues coses no són possibles, per tant per als catalans són els resultats el que volem, i aquesta com qualsevol operació dins del marc polític i econòmic és indestriable d’un estudi molt seriós, dels contrincants o competència, per establir els possibles fulls de ruta, els diàlegs, necessaris per aconseguir pactes i acords amb els nostres contrincants, o fins i tot tenir la malfiança, de qualcun interlocutor possible és indispensable un bon coneixements dels mateixos.
!! Errarem humanam est!!.
Crec que els valdria fer memòria de les greus errades polítiques, amb batalles inoblidables; Waterloo, any 1815, batalla èpica per un greu error, el calculo del temps, dels exèrcits de l’Imperi Francès, sota el comandament de Napoleó I enfront dels exercits de les set nacions sota el comandament del Duque de Wellington, amb el resultat de la derrota de Napoleó I, i la fi definitiu de l’Imperi Francès.
 La qüestió és, hem aprés quelcom, dels nostres errors de cara al Nou País?.
Gonçal Bayó i Canut

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s