SENSE OPINIÓ CIUTADANA

 

SENSE OPINIÓ CIUTADANA

 

12112109_1656723121241870_7824464666063590141_n-2Benvolguts contertulians, malauradament és certa l’afirmació que vostès senyalen, no ens deixen expressar la nostra opinió (perquè ningú ens la demana), en res, ni tan sols en alguna cosa tan fonamental en l’àmbit personal, ni de ciutadania, ni de municipi, ni de País, en temes, com el del carrer Urgell, amb la casa okupa, pintada i plena de merda i el robatori als veïns de l’energia de la molèstia constant amb el màxim de decibels i contaminació acústica, o en el de Can Vies, ni el d’ara al barri de gràcia, que són realment fonamentals, com ho són respecte a la convivència, i no amb eufemismes, que els assenyalen, i que jo respecto, com dir-nos del fet que són bones gents, fan una bona tasca social per als veïns, i tantes altres coses, que haurien de gestionar-se de diferents maneres i molt especialment amb el consens dels col·lectius, o barris, que són als quals afecten sensiblement.
Aquestes praxis, de comportament d’uns pocs, en contra de la convivència de la majoria absoluta, en faltar el respecte a la propietat del municipi, de la propietat privada, als béns i mobiliaris públics, i als particulars, al comerç, als comerciants, i al trencament de la convivència de tota la ciutadania d’una gran metròpolis íntegrament, no poden ser mai ni acceptades ni tolerades, lliurement ni sense cap mínim de control. i li posaré un altre lamentable exemple totalment contrari aquests, com esdevé la falta del govern espanyol, dels seus polítics i institucions, amb la prohibició d’un Dret, constitucional, i, internacional i jurídicament viable, com és que el poble pugui manifestar la seva opinió, mitjançant un referèndum com és la destinació política que volen més de set milions i mitjà de persones, és per aquest motiu entre molts altres, el perquè creix l’independentisme, o Sobiranisme, perquè aquest país està a les mans d’un Estat de tan baix perfil democràtic que!! ENS HO IMPEDÉIX ELL MATEIX, I EL SEU ADLÀTER EL TRIBUNAL CONSTITUCIONAL!!, conduïts per partits més ficats en farines de classe nacionalcatòlica, i constitucionalistes, que són els fonaments del nacionalisme centralista, imperialista i excloent del Regne de Castella, i amb en el nom bucòlic d’Espanya.
També és cert el que succeeix, cada quatre anys la sobtada recuperació de la memòria de la classe i partits polítics a Espanya, que com vostè bé diu, llavors i solament llavors s’acorden que existim els ciutadans, i obliden que aquesta constitució que tant defensen i ofenen alhora, deixa ben clar a qui li correspon la sobirania del País, als CIUTADANS, la solució té diferents fases, votar amb memòria històrica, i amb els arguments de la veritable democràcia, en defensa del qual no s’ha volgut fer, per aplicar els interessos partidistes, en detriment dels interessos dels ciutadans, ho per la ignorància basada en el temor i la por, d’uns altres temps en moltes famílies i els seus descendents, exercint una fidelitat no compartida amb els fets actuals, i per no allargar més aquesta tertúlia, recordé una celebri frase de Sir.Whiston Churchill, CADA PAÍS TÉ EL GOVERN QUE ES MEREIX, I ¿perquè això és veritat?, ¿feu-vos vosaltres mateix la pregunta?
Perquè podria ser que la meva resposta no li agradés, a ningú, i això ni puc, ni em vull permetre.
Gonçal Bayó i Canut

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s